Спорт

Каратеки от школата на Митко Божанов тренираха със световноизвестни майстори на бойните изкуства

Състезатели от школата на Митко Божанов тренираха със световноизвестни майстори на бойните изкуства

Летният лагер в курорта Камчия събра майстори по киокушин карате, кикбокс, муай тай и кудо, които предаваха знанията си на състезатели и треньори. Събитието е сред най-грандиозните в света на бойните изкуства и се проведе в периода от 30 юни до 7 юли.

Специални гости и треньори по време на лагера бяха легендите в бойните изкуства – Шихан Акира Масуда от Япония, Шихан Франциско Фильо и Шихан Глаубе Фейтоза от Бразилия, Семи Шилд от Нидерландия, президентът на Световната федерация по кудо Шихан Кеничи Осада и още много световно признати и дълбоко уважавани майстори.

Състезателите от школата на Митко Божанов получиха специално внимание от различните експерти по бойни изкуства, като си партнираха с много от тях. Също така бойците получиха ценни съвети как да подобрат начина на водене на бой в състезания по кудо и киокушин карате.

„Участниците ще предадат наученото по време на лагера на останалите състезатели от отбора, а подготовката ще продължи през цялото лято с цел по-добри резултати през есенните състезания по киокушин карате, кикбокс, муай тай и кудо”, обобщи Митко Божанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *