Спорт

ОФК „Павликени“ отложи старта на подготовката, шест са новите попъления досега

С шестима нови футболисти се подсили представителният тим на ОФК „Павликени“ за предстоящия сезон на Северозападната трета лига

Ситурни попълнения са: вратарят Йордан Йорданов, пазил на „Боруна“ (Царева ливада), Христо Марков, Тодор Бакърджиев и Ивайло Тодоров от „Локомотив“ (Г. Оряховица), Александър Краев от „Етър ВТ2“ и Мартин Ботев, който се завръща в състава. С привличането на шестимата играчи селекцията е почти приключена, но не е изключено да бъде взет още един опитен нападател.

Началото на подготовката се отлага от 8 за 15 юли заради старта на Северозападната трета лига, който бе насрочен за 24 август, съобщи още старши треньорът Димо Атанасов.

Заниманията ще се водят при домашни условия. Първата контролна среща е насрочена за 16 юли с „Академик“ (Свищов). На 24 юли съперник ще бъде дублиращият тим на „Етър ВТ“, а на 27-и – този на „Дунав“ (Русе). На 30 юли проверката ще е с ФК „Севлиево“, воден от Сашо Ангелов, а на 17 август – с „Ювентус 95“ (Малчика). Между последните две дати се търси съперник за още една контрола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *