8 четения

Цецка Цачева: „Имаме силата и знанието да запазим стабилността и сигурността на България”

Жители на цялата област подкрепиха кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ

Жители от всичките 10 общини на Великотърновска област присъстваха при официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ в столичната зала „Арена Армеец“. За да подкрепят кандидатпрезидентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев, там бяха 450 души от региона и общо над 15 000 от цялата страна.

„България има нужда от стабилност, нацията от единство, обществото ни от върховенство на закона“, заяви пред огромната аудитория кандидат-президентът Цецка Цачева. Образование, наука, бизнес – това ще бъдат нейните приоритети, категорична бе тя. „Заедно ще работим за издигане на авторитета на държавните институции, за да бъдат достъпни и да работят в интерес на всички български граждани, независимо къде живеят. Целостта на нацията ще бъде запазена, защото аз вярвам в диалога и в справедливостта. Президентът е гарант на Конституцията на правовата държава и на справедливостта, ще работя за съдебната реформа, ще настоявам за независим, справедлив и работещ български съд. Аз вярвам, че дебатът трябва да се води с българския народ, с всеки един лице в лице.

cacheva-1ПОЛИТИЧЕСКАТА АПАТИЯ ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ОПОНЕНТ НА ГЕРБ на тези избори“, каза още Цецка Цачева. По думите й тя и вицеадмирал Пламен Манушев ще се стремят в тази кампания да достигнат до възможно най-голям кръг от граждани, за да разясняват своите приоритети. „Защото имаме силата и знанието да запазим стабилността и сигурността на България, защото ние носим България в сърцата си“.

Пред хилядите в „Арена Армеец“ премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че с номинирането на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев е направен най-правилният избор. Бойко Борисов бе категоричен, че основните приоритети на правителството са обезпечени благодарение на добрата работа на МВР, приходните агенции и прокуратурата. По повод нападките на опоненти, той заяви:

„ЗНАМ, ЧЕ ИМ Е МНОГО КРИВО, ЧЕ СПРЯХМЕ КОНТРАБАНДАТА. Ще направим необходимото в страната да има стабилност“. По думите на лидера на ГЕРБ, на опозицията „много им се краде“. Борисов посочи, че във фискалния резерв на държавата има 13 млрд. лв., а благодарение работата на правителството в новия бюджет ще има допълнителни 223 милиона за учителите.

България се нуждае от ГЕРБ, категоричен е председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов, според когото се стремят към 11-а поредна победа, като В ГЕРБ ДОБРЕ ЗНАЯТ, ЧЕ УСПЕХЪТ И ОТГОВОРНОСТТА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА.

Държавата заработи и ако българските граждани проявят далновидността отново да се доверят на ГЕРБ, ще продължим да се развиваме и напредваме, категорични са кметовете и представителите на местната власт от региона, присъствали при откриването на националната кампания на ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!