29 четения

Ученици от XI и XII клас могат да спечелят пари и да трупат опит в „Лидл България“

Лидл България обявяви началото на своята платена лятна практикантска програма. До 10 юни ученици в XI и XII клас в цялата страна, които искат да прекарат едно различно лято като работят, трупат знания и професионален опит и получават заплащане в същото време, могат да кандидатстват на jobs.lidl.bg с автобиография и мотивационно писмо.

Като отговорен бизнес и работодател, вярваме, че една от най-важните ни роли е да помагаме на младите да стартират своята успешна кариера тук, в България. За трета поредна година ние им предлагаме платена лятна практика, но и възможността да натрупат опит, който ще им бъде от изключителна полза за бъдещето им професионално развитие“, сподели Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Единствените изисквания пред кандидатите са да имат навършени 18 години, да имат интерес в областта на търговията и да имат желанието да направят своите първи стъпки в голяма международна компания като Лидл България. Практикантите ще видят отвътре как работи една търговска верига – ще научат основните принципи в комуникацията с клиенти, стоковата подредба, асортимента, както и какво означава да прилагаш международни практики и стандарти.

Освен конкурентно заплащане за периода на практиката одобрените кандидати ще получават ваучери за храна на стойност 60 лева. Практикантите ще имат и ментор, който ще им помогне да се интегрират в екипа на компанията. На успешно завършилите програмата Лидл България ще предостави и още една възможност – те ще могат да участват в конкурс за есе на тема „Лидл отвътре и отвън“, като победителят ще спечели месечна стипендия за първата си година като студент. Класиралите се на второ и трето място ще получат ваучери за пазаруване в магазините на веригата.

Допълнителна информация за кандидатстването и нужните документи може да се намерят на сайта jobs.lidl.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *