7 четения

Цветан Цветанов в Горна Оряховица: „Младите хора са бъдещето и заслужават да подкрепяме мечтите им“

„350 ученици са завършили средното си образование в Горна Оряховица тази година. Абитуриентите и всички млади хора са бъдещето и те заслужават да ги подкрепяме, когато следват своите мечти.“ Това каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред препълнения горнооряховски парк „Градска градина“, където бе кулминацията от честванията на празника на града, отбелязван на 29 май.

В официалното си обръщение към жителите и гостите на Г. Оряховица Цветанов бе категоричен, че и занапред заедно с колегите му в ГЕРБ ще работят така, че да помагат на кмета инж. Добромир Добрев. „Ето сега предстои 20 млн. лева да се инвестират в обновлението на града. Благодаря на Добромир Добрев, на областния кмет Даниел Панов, на областния управител и разбира се, на колегата ми от ПГ на ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева, като ви благодаря за силната подкрепа, която й давате”, каза още Цветанов.

Заедно с великотърновския кмет и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов, с депутата инж. Клавдия Ганчева, с областния управител проф. Любомира Попова, домакина Добромир Добрев и представители на местната власт той разговаря със стотици жители и гости на Г. Оряховица, стекли се в „Градската градина“ за празничния концерт.

При разговорите си с граждани Цветан Цветанов, който е избран от Великотърновския район, бе категоричен, че с далновидната държавна подкрепа, с инициативността на местната власт и с европейската солидарност и занапред в Г. Оряховица успешно ще се реализират проекти, за да има още по-добра инфраструктура, по-добра бизнессреда, повече възможности за младите хора. Председателят на най-голямата парламентарна група пожела на кмета на Г. Оряховица инж. Добромир Добрев да запази мащабното си и модерно мислене, да поддържа престижа и авторитета на града и все така да влага цялата си енергия в ползотворна работа заедно със своя екип.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!