3 четения

Автобус, управляван от Дядо Коледа, ще разхожда малките търновчета

КОЛЕДНИ РАЗХОДКИ И МНОГО ИЗНЕНАДИ ПОДАРЯВА ОБЩИНСКАТА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ „ЦАРЕВГРАД ТЪРНОВ“ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ. Децата ще пътуват с шарен коледен автобус до крепостта Царевец, а зад волана ще е самият Дядо Коледа. Главната спирка от разходката за малчуганите ще е Коледният базар в парк „Марно поле“, където се намира коледната поща. Там децата ще могат да пуснат писмата си с желания до белобрадия старец от Лапландия. На коледния базар малчуганите ще присъстват и на отварянето на коледния календар, на който се отброяват дните до настъпването на най-светлия християнски празник Рождество Христово. Както се полага на празник, децата ще получат и подаръци – торбички с лакомства, осигурени от общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ със съдействието на „Кармела 2000“ ООД, „Престиж-96“ АД, „Лозев“ ЕООД и „Екстрапак“ ООД.

Първата празнична обиколка на Велико Търново ще е на 8 декември за малчуганите от целодневните детските градини „Здравец“ и „Слънце“. След това автобусът ще спре последователно и пред всички останали детски градини в старата столица. Разходки ще си направят и малчуганите от детските градини в Килифарево и Дебелец.

Един коментар за “Автобус, управляван от Дядо Коледа, ще разхожда малките търновчета

  • 06.12.2017 в 16:58
    Permalink

    А, за Горна Оряховица, защо не се направи нещо подобно за децата. Като се замисля, може и за всички малчугани от всички населени места в общината, въпрос на желание.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *