Търновка предлага безплатен грим за абитуриентки в неравностойно положение | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Търновка предлага безплатен грим за абитуриентки в неравностойно положение

Публикувана на: 13.03.2018г. 4797 прегледа

КРАСИВА ПРАЗНИЧНА ВИЗИЯ ЗА АБИТУРИЕНТСКИЯ БАЛ ПРЕДЛАГА БЕЗВЪЗМЕЗДНО ТЪРНОВКАТА ДАРИНА ЙОРДАНОВА-ДАНЕВА. Тя решава да подари грим на момичета в неравностойно положение, тъй като кампаниите за тоалети придобиха сериозна популярност, но не съществуват акции за макиажа. По нейни думи се случва да се злоупотреби с благотворителната идея и затова дванадесетокласничките, на които иска да помогне, следва да бъдат записани от техен приятел или роднина. „Когато се срещна лично с момичетата, мога да ги опозная отблизо и няма да рискувам примерно дарена от мен рокля да отиде незнайно при кого, който може да я продаде“, обясни Дарина.

Тя работи в сферата на услугите в старата столица, а се занимава любителски с гримиране от много години. С помощта на интернет успяла да се усъвършенства, а с времето да си набави огромно количество разкрасителни продукти. Разполага с над 200 нюанса сенки за очи, 20 фон дьо тена – обхващащи всички видове цвят на кожата, богат арсенал от червила, спирали, моливи и други. Редовно се случва да гримира приятелки и дори далечни познати за поводи. Така се родила и идеята да вложи уменията си за макиаж на момичета, които не могат да си позволят професионален гримьор.

„ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ НАПРАВИ ПРЕДВАРИТЕЛЕН ГРИМ, ЗА ДА МОЖЕ АБИТУРИЕНТКИТЕ ДА СА НАЯСНО С КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ И ДА НЯМА НЕДОРАЗУМЕНИЯ В ГОЛЕМИЯ ДЕН. Обръщам се и към управителите на центровете за настаняване от семеен тип за деца, лишени от родителска грижа, във Велико Търново – ако имате момичета, които завършват тази година, аз съм готова да поема всички тях“, заяви тя.

Желаещите да се бъдат гримирани от Дарина, могат да се запишат на телефон 0896 775 764.

loading...

Коментари за "Търновка предлага безплатен грим за абитуриентки в неравностойно положение"

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!