31 четения

Трима крадци задигнали жици за над 4000 лв.

Съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на тримата крадци на кабели на БТК, заловени на място в Ресен. А. К., Г. К. и Д. Д. действали след предварителен сговор и ползвали метален секач, щанга „кози крак“, метална карабина (скоба), прожектор, колани с халки от двете им страни, ножове, метална щанга и лек автомобил. Не успели да извършат кражбата, защото полицаи ги спипали на място през нощта. Разследването срещу тримата продължава, тъй като са заподозрени и за други подобни кражби.

 


Трима крадци на жици остават зад решетките

Публикувана на: 14.06.2018г.

С постановление на Районна прокуратура – В. Търново, на 28-годишния Д. Д. и 37-годишния Г. К., и двамата от с. Пелишат, и 42-годишния А. К., от с. Радишево, са наложени мерки за задържане за срок до 72 часа. Тримата са привлечени като обвиняеми за кражба. Те бяха спипани от полицията посред нощ при опит да крадат меден проводник от шахта в Ресен.

 


Задържаха трима в момент на кражба на проводници в Ресен

Публикувана на: 12.06.2018г.

Служители на полицейския участък в Ресен са арестували в неделя около 23 часа трима мъже в момент на кражба на медни проводници в селото. Апашите тъкмо се опитвали да вадят кабелите от шахта, собственост на БТК. С полицейска мярка за 24 часа са задържани 28-годишният Д. Д., 37-годишният Г. К., и двамата от с. Пелишат, и 42-годишният А. К. от с. Радишево, всички известни на полицията и осъждани. По случая е започнато досъдебно производство. По същото време е разкрита кражба на проводници от електроразпределителната мрежа на с. Долна Липница. Деянието е извършено на 29 срещу 30 март тази година. От разследването е установено, че извършител е 41-годишният Д. Т. от същото село, известен на полицията и осъждан.

Един коментар за “Трима крадци задигнали жици за над 4000 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!