Фондация организира 130 безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата в областния град | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Фондация организира 130 безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата в областния град

Публикувана на: 19.09.2018г. 8375 прегледа

ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА ЕКИПЪТ НА ФОНДАЦИЯ „НАНА ГЛАДУИШ – ЕДНА ОТ 8“ ЩЕ ПОСЕТИ ВЕЛИКО ТЪРНОВО, за да подкрепи жените с диагноза рак на гърдата. Розовият кемпер на организацията ще бъде паркиран на 25 септември пред сградата на общината, а в него дамите ще могат да се възползват от професионалите съвети на психолог, гримьор и кулинарен блогър. Ще бъдат раздавани тюрбани, първични протези и аксесоари, полезни за жените, преминаващи в момента лечение.

На следващия ден екипът на фондацията ще посети комплексния онкологичен център в старата столица, за да се запознае и да подкрепи емоционално и практически пациентите в него.

С финансовата подкрепа на козметична компания Avon ще бъдат проведени безплатни ехографски профилактични прегледи за рак на гърдата. Условието е дамите да са на възраст от 20 до 65 години, да не са били диагностицирани с рак на гърдата и да не са бременни. От изследването могат да се възползват 130 жени.

Всеки, който желае, може да се запише за безплатен профилактичен преглед от 10:00 до 16:00 часа на телефон 0888 811 323.

Прегледите във Велико Търново ще са на 25 и 26 септември в сградата на общината, етаж 3, стая 306.

loading...

Коментари за "Фондация организира 130 безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата в областния град"

  • 19.09.2018 в 14:03

    Цял ден звъня на посочения телефонен номер,но уви както и очаквах-никой не вдига.Хубава инициатива,но не е за всички ,а за някои определени.

    Отговор
  • 26.09.2018 в 14:16

    Записана съм след много позвънявания. Сега чакам да дойде часът ми. Не съм „определена“, а настоятелна и търпелива.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!