9 четения

Четири поредни победи донесоха първо място на „Изгрев 93“ на „Сандански къп“

С шампионска титла на Футбол 7 се завърна отборът на „Изгрев 93“ от Международния турнир „Сандански къп 2019“. За пореден път малките футболисти от Царевец доказаха, че имат място сред най-добрите отбори.

Възпитаниците на треньора Ангел Ангелов от набор 2009/10 г. заслужено вдигнаха купа „Сандански” и се окичиха със златни медали на Футбол 7 след четири поредни победи. В първия мач футболистите на „Изгрев 93“ се наложиха над миналогодишния шампион на турнира македонският ФК „Биджо“ (Куманово) с 3:0, а през следващите два дни постигнаха категорични успехи над ФК „София спорт“ (София) с 4:0 и над ФК „Металург 2“ (Перник) с 8:0. Финалната среща бе срещу първия тим на „Металург“ и завърши 1:0 за момчетата от Царевец.

На футбол 5 отборът на „Изгрев 93“, набор 2010/11, също се представи на добро ниво и след 5 изключително динамични срещи се окичи със сребърни медали от международния турнир.

Добре се представиха и момчетата на футбол 9, водени от президента на клуба Милен Иванов. Те заеха пето място, като само една точка не им достигна в груповата фаза, за да играят за медали.

Треньорът Ангел Ангелов изрази радостта си от отличните резултати на своите футболисти и им благодари за старателната игра, както не пропусна да благодари и на основния спонсор на отбора – почетния гражданин Ганчо Ламбев, чиято финансова подкрепа прави възможно участието на футболистите в национални, и международни турнири.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!