17 четения

Юлиан Ангелов: „ВМРО наложи на другите партии и политици патриотизма”

Радвам се, че всички партии започнаха да говорят патриотично и това нас от ВМРО не ни притеснява, защото ние винаги сме устояли. Ние се радваме, че сме част от този процес. През последните години именно ВМРО наложи на другите политически партии и политици – дали вляво или вдясно, да държат първо на българските национални интереси, на патриотизма и на българщината.

Това заяви Юлиян Ангелов, вторият в листата на „ВМРО – Българско национално движение” за Евроизбори 2019.

Той акцентира на личната си кауза през годините, а именно защита на българите и българските общности зад граница и бе категоричен, че ще продължава да прави това като депутат, ако не бъде избран, а ако бъде избран като европейски представител, ще продължи да го прави през европейските институции и механизми, както досега го е правил колегата му Джамбазки.

Във всички доклади, които се пишеха в Европейския съюз и институции, касаещи Западните Балкани, Молдова, Украйна, Македония, Косово, Сърбия и т.н., г-н Джамбазки участваше с текстове, касаещи спазването на правата на лицата от български произход в тези държави, за да имат напредък, както и да не се краде историческата истина. Навсякъде, където живеят българи, наши сънародници в Западните Балкани и в Източна Европа, да имат права, обясни Ангелов механизма на работа в това направление.

За предстоящите избори патриотът призова всички българи да не избират между по-голямото и по-малкото зло, а да изберат ВМРО с номер 3.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!