734 четения

Какво вещаят звездите за 10 март, вторник

Луната преминава от Дева във Везни в 12.02 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден е 16-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Старайте се да живеете в мир и хармония със заобикалящото ви общество, за да дишате спокойно и избегнете душевните травми, които могат да навредят и на физическото ви здраве. До прехода на Луната във Везни остават нежелани операциите в областта на стомашно-чревния тракт. А след това – на бъбреците и пикочния мехур. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с уринирането.

Красота и външен вид: Денят е чудесен за посещение при фризьора за направата на нова прическа – подстригване, накъдряне, изсушаване. Посетете магазините и си купете нова дреха, която ще носите с огромно удоволствие. Забранени са силовите масажи. Организмът задържа вода и може да се получат подкожни травми.

Хранене и диета: Чувството за подутост днес е причинено от преминаването на Луната във Везни в комбинация с пълнолунието. Организмът задържа вода. Избягвайте приема на всякакви диуретични лекарствени средства. Ограничете солта и кафето. Хубаво е да се хапват повече сурови ядки.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: След 19.29 часа.

Звездни аспекти за деня: Все още сме подвластни на пълнолунието в Дева. Време е да приемем странностите на хората около себе си и да ги заобичаме с всички плюсове и минуси. Луната е в хармоничен аспект със Сатурн в сутрешните часове. Добре свършената работа в последните няколко дни ни носи добри резултати. Меркурий вече е директен и в следобеда можете да задействате своите делови задачи и ангажименти. Луната гостува във Везни и обещава една прекрасна вечер, прекарана със семейството.


ОВЕН

Добри резултати

Не се страхувайте да поставите условия за живота, който искате да живеете. Днес е време да повярвате в успеха си и да го изживеете напълно. Увереността, която ви липсваше в последните няколко дни, днес се завръща с пълна сила. Това е и причината да се радвате на доста добри резултати в службата. Потръгва ви.


ТЕЛЕЦ

Хубави новини

Почивката свърши. Днес активизирайте силите си и започнете да работите сериозно по постигането на целите. Разкриват се шансове за действия и битки в службата. В сферата на социалните контакти се наблюдава оживление. Очаквайте хубави новини в следобеда. Някой ще ви зарадва с предложение. Не пропускайте да го разгледате.


БЛИЗНАЦИ

Нова работа

Днес продължавате напред в изпълнението на набелязаните задачи. Денят е благоприятен за разрешаване на финансови въпроси и вземане на решения на материална тематика. Не е изключено да ви повишат заплатата или да ви предложат нова работа с по-високо възнаграждение.


РАК

Успешен ден

И във вторник разговорите са ви стихията. Успявате да намерите пътя към сърцата на хората около себе си. Можете да разисквате важен служебен проблем в следобеда. Ще намерите разумното му решение. В личен план денят е хармоничен и ви дава възможност да прекарате една незабравима вечер в компанията на най-близките.


ЛЪВ

Счупете оковите

Не се притеснявайте да споделите своята гледна точка, въпреки че на мнозина от колегите ви тя се вижда нестандартна и вън от всякакви приети норми. Тъкмо с нея ще спечелите симпатиите и одобрението на ръководителите си. Днес счупете оковите и скъсайте с предразсъдъците.


ДЕВА

Товар пада от плещите ви

Продължавайте с процеса на прочистване на съзнанието. Приемете хората около себе си такива, каквито са – с техните плюсове и минуси. В следобеда Меркурий отново тръгва директен по своята орбита и вие чувствате отпускане на напрежението. Сякаш някакъв товар пада от плещите ви.


ВЕЗНИ

Нов период

Във вторник сте в по-добро настроение. Ведри и готови сте да се заемете с нови ангажименти и задачи. Намирате се в изцяло нов период, но все пак не предприемайте огромни рискове. Денят е благоприятен в сферата на семейството и личните взаимоотношения. Заложете на хармонията там.


СКОРПИОН

Емоционална пълнота

Можете да забавите темпото за миг и да погледнете, какво се случва отстрани на нещата. Не е нужно да бъдете прекалено активни в този ден. Действайте чрез съзнанието си. Във вторник сте вглъбени в себе си, мислите и премисляте всяко обстоятелство. Затова и денят не е сред онези, които са пълни с резултати. Но е доста пълноценен от емоционална гледна точка.


СТРЕЛЕЦ

Помолете за помощ

Днес сте дейни, активни, напористи. Деня обаче ви поставя в ситуации на трудности, които не сте в състояние да преодолеете сами. Нужно е да потърсите помощ и да помолите колегите за малко подкрепа. Няма да ви е лесно, вие и без това сте сърцето на колектива и всеки е готов да направи какво ли не за вас.


КОЗИРОГ

Изява

Още от сутринта ще ви залеят важни професионални промени. Получавате сериозни оферти, над които трябва да се замислите задълбочено. Професионалният ви живот претърпява силно развитие. Сега там нещо кипи от живот. Вземете идеите си под мишница и ги превърнете в реалност. Денят е доста позитивен.


ВОДОЛЕЙ

Обновление

Нещо в живота ви натоварва емоционално и психически. Време е да скъсате с него и то повече да не се появява във вашето ежедневие. Днес лесно поставяте точки, затваряте страници и отваряте нови врати пред себе си. Не се страхувайте да го правите, защото точно чрез обновлението при вас ще дойде моментът на успеха.


РИБИ

Стабилизирайте бюджета

Пълнолунието ви зарежда със сили, но и възбужда до краен предел емоциите ви. Нервни сте и избухливи на много моменти. Приемете хората около себе си с техните плюсове и минуси. В следобеда обърнете повече внимание на финансовото си състояние. Стабилизирайте бюджета. Очакват ви приходи.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте хора, които трудно биха могли да бъдат разгадани. Вашият живот е живот на крайностите. От бързия възход към бързото падение – двете неразривно свързани крайности, които се проявяват и в действията, и в чувствата ви. Ако не успеете да осъзнаете силата на собствените си желания и не наложите пълен контрол и самодисциплина над живота си, със сигурност ще бъдете подвластни на падението. Пътят към възхода може да бъде постигнат единствено със смирение и доброта, за което могат да ви помогнат чертите на знака Риби. Злобата, интригантството, инатът са чертите, които ви обричат на гибел, и затова не бива да ги проявявате в никакви измерения.

Навлизате в една от най-бленуваните в хорските желания години. Година на финансова стабилност и материално благополучие. Не бързайте да се радвате. Паричното ви облагородяване е гарантирано, но само ако спазвате няколко простички правила. Работете това, което можете и което ви дава пари като отплата. Също така не оставайте нито един ден без работа и доходи. Ако сменяте работното си място, направете го така, че да нямате прекъсване в стажа.

Здраве: Възможни са проблеми с костната система. Обърнете си внимание, ако през тази година се обострят хронични заболявания.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *