980 четения

Седмичен хороскоп : Не нарушавайте нормалния си житейски ритъм

Здраве: Мислете позитивно в днешния и утрешния ден, за да се предпазите от обостряне на хронични болести. Радвайте се на живота. В неделя и понеделник обърнете внимание на работата на черния си дроб. Можете да направите изследвания на кръвта. Във вторник и сряда е забранено ваденето на зъби, но за сметка на това всякакви процедури по лечение на кариес и почистване на зъбен камък са благоприятни. Пазете кожата в тези дни. В четвъртък се обличайте според времето, за да не настинете.

Красота и външен вид: Най-добрите дни за подстригване на косите през тази седмица са вторник, сряда и четвъртък до обяд. Днес и утре избягвайте топлата коламаска, както и пилинга на кожата. Могат да доведат до обриви. Поставянето на обеци и татуировка са забранени в неделя, понеделник и в четвъртък след обяд.

Хранене и диета: Намаляващата Луна подпомага топенето на мазнини в организма. Стартирайте диета и ще даде резултати до седмица. Не прекалявайте с приема на вода и течности в дните от неделя до вторник. Лунната диета тази седмица е насрочена за 16 март, понеделник, от 11.34 часа, с настъпването на фаза последна четвърт.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната се движи в Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей. Време е да изясним някои въпроси, за да разрешим междуличностните проблеми. В службата идва седмица, в която е нужно да положим максимални усилия, за да постигнем успех. Мързелът не се толерира от звездите в този момент. В събота два секстила – между Марс и Нептун и Слънцето и Плутон, са причина за внасяне на излишно напрежение. Заложете на здравия си разум и мислете трезво, интелигентно. Бъдете предпазливи не само към опасността от грипа, а и от информацията за него. Спазвайте нужните здравни съвети, но не нарушавайте спокойствието си и нормалния си житейски ритъм. Не пренебрегвайте работата, която имате да свършите в срок.


ОВЕН

Не се страхувайте от нищо

Периодът разгръща пред вас нови хоризонти. Очаква ви делови напредък и успех в личните взаимоотношения. Страх ще чувствате от всичко неизвестно и ново, което ви се случва. Повярвайте, то е за добро и ще ви донесе само благоприятни развития оттук насетне. В любовта правете повече компромиси, за да запазите хармонията и да подобрите взаимоотношенията там. Не величайте егото си, а поставяйте желанията и на другите хора над своите.


ТЕЛЕЦ

Слушайте интуицията си

Чувствате се в хармония със себе си. Около вас има нови хоризонти, които опознавате с удоволствие и удовлетворение. Намирате се в благоприятен период, въпреки опасността някой да ви измами около сряда. Не вярвайте на утопични обещания и гледайте под лупа всяко предложение. Не се ентусиазирайте от идеи, които звучат нереалистично. Именно земната ви същност е тази, която диктува правилно кое е реално и кое не. Вярвайте на интуицията си. Не прекалявайте с приема на лекарства.


БЛИЗНАЦИ

Промени и успехи

Дилемите и колебанията около представителите на Близнаци бавно стихват и пред тях ще се разкрие една нова и по-добра седмица. Следващите дни предвещават промени и успехи. От голямо значение е вашата последователност, инатливост и умение да постигате търпеливо своите цели. Настъпва благоприятното време за утвърждаване на започнатото. В личен план също ви чака незабравимо изживяване, но то се очертава главно към уикенда.


РАК

Бъдете по-търпеливи

Чака ви поредният важен, мъчителен, но и благоприятен период. Важен е, защото сега вземате дългосрочни решения или поне формирате идеите си за дълго време напред. Мъчителен е заради желанието ви бързо и скоростно да постигате целите си, но ще ви се наложи да чакате и да сте по-търпеливи. А благоприятен е заради това, че планетите се нареждат хармонично и в следващите седмици до края на март ще ви зареждат с положителна енергия и много силен ентусиазъм.


ЛЪВ

Не правете излишно впечатление

Въпреки че в първите няколко дни от този период няма да ви се говори с никого и ще пожелаете да останете насаме със себе си, очакват ви добри новини, много нови перспективи и дори едно рационално предложение на работното място. При вас се получава следното: когато не търсите успеха, той сам идва при вас. Обърнете повече внимание на похватите, с които да го задържите. Този път се опитайте да не биете на очи, да не правите излишно впечатление, а просто да изчакате момента, в който ще получите желаната оферта, за да кажете „да“.


ДЕВА

Нещата са във ваша полза

И за вас периодът ще бъде мъчителен, но доста сериозен и обещаващ. Сега сте обект на промени, трансформации и вземане на трудни решения. Често всичко това не зависи от вас, а вие просто сте обект и потърпевша страна. Засега го отчитате като негативна тенденция, но в дългосрочен аспект ще видите, че съдбата си знае работата и сама е разместила пластовете така, че да се открие път пред вас. Отпуснете се, не правете нищо против волята си. Каквото трябва да се случи, то ще се случи. Вие сте участници в цялата тази ситуация.


ВЕЗНИ

Добри хрумвания

За вас предстои период, който ще разкрие истински възможности за делови и личен напредък – подходящи контакти, позвънявания в точното време и идеи, които ще ви се вдъхнат от вашите близки. Като цяло, не ограничавайте, а разширете контактите си. Общуването е важно и следва да го осъществявате с хъс, интелигентност и без излишна нервност. Обърнете внимание на идеите си, особено на тези, които се раждат хей така – от нищото. Ще учудите всички с хрумванията си. В личен план – любов и хармония.


СКОРПИОН

Продължавайте активно

Въпреки краткото затишие, залегнало в началото на този период, няма да се спрете на едно място и няма да изгубите ценно време в мързелуване. Напротив, продължавате със същата активност, с която подхождахте до този момент. Дори и на работното място да ви липсват предизвикателства, това ще е за кратко. Използвайте този миг за стабилизация и за поправяне на стари грешки. Внимавайте да не се обвържете с обещание, което да дадете от цялата си душа, но на грешния човек или грешното място. Добре преценявайте къде и на кого казвате своето „да“.


СТРЕЛЕЦ

Погледнете към семейството

В последната една седмица сериозно се борехте с трудностите на работното място, за да постигнете пълен просперитет и донякъде успяхте. Сега обаче имате нужда да се обърнете малко повече и към личния си живот и взаимоотношенията в семейството. Не пренебрегвайте личните задачи и обърнете повече внимание на половинката, децата и родителите си. Усмихвайте се и прогонете напрежението с усмивка. Не избухвайте, защото през тази седмица ще имате доста поводи да бъдете гневни, но с това вредите само на себе си, а и наранявате своите близки.


КОЗИРОГ

Успешна седмица

Очакват ви добри възможности през следващата седмица. Макар и напрегната, тя ви носи шансове за стабилизация и просперитет. Темпът ви на растеж ще бъде забелязан не само от вас, но и от хората около вас. Във взаимоотношенията си с околните проявявайте честност и почтеност. Заложете на директния изказ и не проявявайте лицемерие, за да не създадете излишни интриги, от които към този момент не се нуждаете. Застоят в личния живот ще ви даде възможност за преоценка и пренареждане на приоритетите в служебния.


ВОДОЛЕЙ

Парични постъпления

През този период се намирате в подобаваща форма и това ще гарантира положително развитие в сферите, които пряко ви засягат на този етап. Това са личните дела и финансовата ви свобода. Очакват се добри парични постъпления при една голяма част от знака. За да бъдете истински доволни, трябва да си служите с последователност и да потиснете своята импулсивност. Преговорите водете гъвкаво и правете компромиси в рамките на допустимото. Споразумението ще бъде постигнато въпреки всичко.


РИБИ

Заемете се с промени

Отпуснати и отдадени на течението, вие чакате да ви се случи нещо, без да бъдете активни, за да предизвикате някаква промяна в живота си. Ако продължавате с това настроение и през този период, вместо да се приближите до развръзката, ще се отдалечите доста от нея. Вместо да мрънкате, че животът ви е станал скучен и апатичен, се вземете в ръце. Никой освен вие самите не е в състояние да промени хода на събитията. Вие въртите колелото на съдбата. Колкото по-скоро се заемете с промени, толкова по-бързо ще се възстанови настроението ви.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

13 март. Сами сте си избрали да се родите на тази дата, тъй като това е дата на кармична разплата за този живот. Какво обаче е значението й? Успех, постигнат с труд и упоритост. Ще вървите бавно и внимателно по улиците на своето битие. А те са залостени с прегради и бариери, които все се налага да преодолявате. Всички трудности ви учат на упоритост и нови знания. Уменията като ловкост, пресметливост и издръжливост, които придобивате, ще ви помагат през целия живот. Важното е да не предавате торбата с кармичните дългове на други хора, тоест да вдигате всички бариери сами, да преодолявате всяко едно препятствие без чужда помощ.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, а това означава, че няма как да упорствате срещу желанията на съдбата. Не ви остава нищо друго, освен да се съобразите с нейните предпочитания, да се оставите на течението и да бъдете по-търпеливи. Нещата ще се случат така, както трябва и вие просто ще сте участник в целия този процес.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

14 март. Въпреки че сте родени под Риби и се предполага, че трябва да сте консервативни, вие сте изключение. Родени сте на авантюристичното число 14 и това не може да бъде отминато току-така. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не сте в състояние да кажете какво ще бъде утре. Влюбени сте в авантюрата. Мнозина от вас се увличат по тази страст към промени и така забравят границата. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действия си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат.

Изключително позитивна и незабравимо приятна ще бъде следващата една година за вас. Предстоят ви мигове на щастие, което не сте чувствали от дълго време. Ще обновите средата, в която движите, ще намерите нови приятели. Идеите ви ще се превърнат в планове, а плановете – в реализирани дела. Чака ви много късмет, управлявайте го разумно.

Здраве: Годината предвещава крепко здраве.

15 март. Като характер сте много благи хора и с вас се контактува лесно. Не капризничите, но си отстоявате позициите и държите на вашето мнение. Знаете как да плените останалите с чар и доброта. Лесно можете да влезете под чуждата кожа и да станете любимци. Стремите се към стабилност във всяко едно отношение – финансова, домашна и емоционална. Трудно избухвате и ставате за добри съветници. Единствената ви лоша черта е, че не виждате старанието на вашите близки да ви се харесат. Към тях сте доста по-безкомпромисни и дръзки, отколкото към приятелите.

Предстои ви трудна година, която изисква да бъдете силни, да сте оптимисти и да не губите надежда в миговете, когато ви е тежко. Съберете силите си и противодействайте на всяка поставена пред вас бариера. Крайният резултат е ясен – вашата победа.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *