728 четения

Хороскоп за 16 март, понеделник

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 18.25 часа. Фаза – последна четвърт, която настъпва в 11.34 часа. Лунният ден е 22-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Ако ви се налага да ходите на работа, изберете да е пеша. Спазвайте лична хигиена. До 18,25 часа са нежелани донорските процедури и операциите в областта на таза и бедрата. След това са уязвими ставите и костите. Пазете се от травми.

Красота и външен вид: Погрижете се сами за своя външен вид. През деня можете да направите хидратираща маска на лицето при спазване на всички правила за лична хигиена. Вечерта измийте зъбите си със паста за зъби, върху която сте поръсили щипка сода.

Хранене и диета: За да не си причините загуби от презапазяването, днес хапвайте пресните плодове и зеленчуци, като от зеленчуците можете да направите питателни гозби, преминали термична обработка. Вечерта включете и сирене в менюто си, освен ако не сте на пост.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Почистете дома си от прах и след това нанесете дезинфектант или подходящ дизенфикциращ почистващ преперат.

Звездни аспекти за деня: Активната част на днешния ден е в предиобеда, когато можете да свършите по-важната част от ангажиментите си по график. Ограничете срещите и контактите от близко разстояние и се опитайте да действате от разстояние.

ОВЕН

Отложете пътуването

Ако ви се налага да присъствате физически на работа, отидете пеша или с личен транспорт. Въпреки че понеделник ще ви се наложи да пътувате заради ангажименти, отложете го. Вероятно не е чак толкова наложително, а ако все пак ви се налага да го осъществите – вземайте нужните предпазни мерки.


ТЕЛЕЦ

Не се притеснявайте

Страхувате се за финансовото си състояние след края на периода, в който трябва да си останете вкъщи. Понеделник не изпадайте в паника, а се успокойте и подгответе задачите си за седмицата, които можете да свършите от разстояние. Налага ли ви се да излизате навън, не ползвайте градски транспорт, а ходете пеша.


БЛИЗНАЦИ

Работите сутринта

Налага ви се да посетите определени институции, за да свършите важна административна работа. Направете го в сутрешните часове, като не ползвате градски транспорт, а отидете пеша до мястото. Стойте си повече време вкъщи. Сега е моментът да прекарвате повече минути с половинката си.


РАК

Избягайте от реалността

Не изпадайте в паника и ограничете гледането на новини и телевизия. Налага ви се да си останете вкъщи и да работите от разстояние, но ще си свършите работата още в сутрешните часове. В следобеда, вместо да четете в интернет по актуалните теми, по-добре се потопете в някой по-хубав свят с любима книга.


ЛЪВ

Работите активно сутринта

Отнесете се отговорно към ангажиментите, които трябва да свършите в понеделник до обяд. Вложете всички сили в това и в следобеда си осигурете време за почивка и отпускане на педала. Ако ви се налага да ходите на работа, изберете да стигнете до офиса пеша, без да използвате градски транспорт.


ДЕВА

Не мрънкайте

Ако ви се налага да ходите на работа физически, а не да работите от разстояние, всички ще разберат за това. Понеделник сте в лошо настроение, защото не можете да скриете страха и емоциите си. Овладейте се. Свършете каквото можете в сутрешните часове, а в следобеда се приберете вкъщи. Ходете пеша.


ВЕЗНИ

Бъдете отговорни

Налага ви се да осъществите важни и неотложни контакти на работното място. Би било добре, ако го направите от разстояние, по интернет, в социалните мрежи. Ако не можете да избягате от реалния контакт, то спазвайте нужната дистанция и се отнесете отговорно към превенцията и извънредните мерки, наложени в страната.


СКОРПИОН

Грешно упорствате

Мислите единствено за финансовите последици, които ще нанесат извънредните мерки върху страната. Това ви прави апатични и до голяма степен – противопоставящи се на всичко и на всеки. Въпреки това, пазете себе си и другите около вас, като избягвате прекалено близките контакти и като използвате личен транспорт за предвижване.


СТРЕЛЕЦ

Днес хората ви разбират

Превръщате се в център на внимание, което ви прави и особено важна част от обществото в понеделник. Можете да въздействате, можете да подканите хората, с които общувате виртуално или реално да са малко по-отговорни и да спазват предприетите мерки за сигурност. Не изпадайте в параноя, защото това не е целта. Важно е хората да ви разберат.


КОЗИРОГ

Разбирате някои истини

Стремите се да не правите впечатление, но попивате като гъба всяка дума и емоция, която дочуете или усетите. Понеделник сте особено сетивни и трудно ще допуснете някой да ви внуши нещо. Анализирате всяка ситуация и ще стигнете до важни изводи. Не забравяйте да спазвате задължителните мерки срещу лична и обществена сигурност.


ВОДОЛЕЙ

Спазвайте дистанция

Налага ви се да общувате с много хора наведнъж. Ще бъде добре, ако го направите в интернет пространството, чрез социалните мрежи, а не чрез личен контакт. Ако не можете да ползвате разговорите от разстояние, то бъдете по-внимателни и спазвайте нужната дистанция, която гарантира вашата и чуждата сигурност.


РИБИ

Не се оплаквайте, действайте

Оплаквате се, колко много работа имате и как тя ви изостава заради създалата се ситуация в страната. Не очаквайте някой да ви облекчи, а се хванете в ръце. Сутрешните часове са благоприятни за активна дейност независимо дали сте вкъщи и работите от разстояние, или ви се налага да присъствате физически на работните си места.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Симпатични сте, отстъпчиви и много мъдри натури и със своята доброта в минали животи сте натрупали карма, като сте позволявали вашите близки да ръководят битието ви. Почти не сте имали право на свой личен избор. Сега мисията ви е да упражните това свое и човешко право – сами решавайте, какво да ви се случва, накъде да ходите и как да се развивате. Разпростирайте добротата си в строго определени рамки, за да не претърпявате удари, нанесени от хора в най-непосредствена близост до вас. Никога не заемайте първото място където и да е било. Задоволете се с престижа на второто.

Навлизате в прекрасна година на промени и нови начинания. Действайте внимателно, защото това, което успеете да промените в тази година, ще ви държи влага в следващите девет. Направете малките стъпки към успеха, вместо да се втурвате през глава към него.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите, ако сте пушачи, с малко повече воля ще успеете да преборите порока.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *