Вашият хороскоп за днес

Луната е в Овен. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 26-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, лицето и очите. Денят е добър за профилактика и лечение на епилепсия, главоболие, акне, световъртежи, невралгия, менингит, както и проблеми със зрението.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, също за боядисването им. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Избягвайте масажите, защото няма да се отразят добре на организма.

Хранене и диета: Плодовете са прекрасна храна, ако искате да минете на по-лек режим. Белтъчините се абсорбират идеално от организма. Ако приемате животински храни, леките меса, млечните продукти, рибата и яйцата са великолепна храна за днес.

Цветове, носещи късмет: Зелено, червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: до 16,32 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Овен и засилва импулсивността ни. Желанието да поставим ново начало и да започнем нещо начисто е застъпено в този ден. Целият ден е активен и благоприятен. Поставете си цели и пристъпете към тяхното изпълнение.

 

ОВЕН

Дейни и активни

 

Радвате се на активност. Седмицата започва доста благополучно за вас. Луната гостува в знака ви. Прави ви доста импулсивни и непредвидими в действията, но и страшно продуктивни. Възбудени сте от хрумвания, които можете да превърнете в реалност. Работете по реализацията им. Денят е успешен.


ТЕЛЕЦ

Не се претоварвайте

 

Време е да се оттеглите и да намерите начин за възстановяване на вътрешното си равновесие. Днес не сте толкова общителни и не давате вид на прекалено дружелюбни натури. Желанието ви е да се занимавате с рутинни дела и с такива, които не искат вашата лична инициатива. Не се претоварвайте.


БЛИЗНАЦИ

Контакти

 

Силата ви днес е в контактите, така че се подгответе за един доста активен в социалната сфера ден. Спазвайте всички нужни предпазни мерки, ако контактите са очи в очи. Не е изключено да получите ново и свежо предложение. Нещо в живота ви ще се промени изцяло. Денят е доста положителен.


РАК

Постигате много

 

Очаквайте да проведете важен разговор с ръководството или с партньорите, ако работите в частната сфера, свързан с бъдещото ви професионално развитие. Нещо се променя, нещо тръгва напред. Надеждата ви крепи във всяка една минута от този ден. Днес можете да постигнете много в дългосрочен план.


ЛЪВ

Нещо ново

 

В перфектна форма и добро настроение посрещате днешния понеделник. Заредени сте със сили и енергия и можете да очаквате един изпълнен с успехи ден. Днес сте силни в сферата на разговорите, стига да разкриете своите нови идеи и да бъдете с иновативно мислене. Мислете за нещо ново в живота си.


ДЕВА

Дисциплина

 

Не се насилвайте да спазвате нечии чужди норми и изисквания, само и само да се харесате на хората и на обществото. Днес бъдете дисциплинирани. Не бийте на очи. Работете по своите собствени планове и не очаквайте подкрепа от никого. Няма кой да ви каже „браво“ за това, което вършите.


ВЕЗНИ

Не ви е леко

 

Замислили сте доста задачи за днес, които са от лек и лежерен характер. Ситуацията обаче изисква да се отдадете на извънредни ангажименти, които имат къс срок за изпълнение. Лекият и ненатоварващ ден, който сте замислили, така или иначе няма да се състои. Стегнете се още сутринта.


СКОРПИОН

Бъдете по-смели

 

Отърсете се от някои излишни предразсъдъци, които ви държат надалече от идеите на другите хора. Днес приемете чуждото мнение и се опитайте да се слеете с колектива. Понеделник е един от активните дни за тази седмица и ви дава възможност за смела реализация, стига да имате смелостта да я започнете.


СТРЕЛЕЦ

Съобразявайте се

 

Прекалено амбициозни сте днес. Гоните чужди цели и идеи. Готови сте да припишете чуждите постижения за свои собствени, без да се притеснявате чии интереси накърнявате. Бъдете една идея по-премерени в изказа си, за да не влезете в излишни спорове, без да сте го искали.


КОЗИРОГ

Не сте активни

 

Оглеждайте се за подводни камъни, които могат да ви забавят или спрат по пътя към успеха. Днешният ден не е от най-активните, но е натоварен. Ще бъдете затрупани с много задачи, без да знаете как да се справите с абсолютно всички. Объркани сте, защото все още не сте влезли в работен ритъм.


ВОДОЛЕЙ

Късане на връзки

 

Огорчени сте от неприключени в миналото връзки и съдружия, които днес ви носят вреди и лоши последствия. Не сте сложили точката, когато е било времето, и сега ще се наложи да се върнете отначало и да приключите с когото трябва по възможно най-бързия начин. Направете го час по-скоро.


РИБИ

Планирайте

 

Опитайте се да направите сметка на парите си и бюджета си до края на месеца. Нямате нужда от излишни главоболия, свързани с недостиг на парични средства, заради извънредни харчове. Затова е важно днес да знаете точно с какво разполагате до края на месец май.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *