757 четения

Вашият хороскоп за 6,7 и 8 ноември

Телците да обогатят познанията си в нова професионална сфера, за Близнаците ще бъде успешно намерението за покупка на имот


ОВЕН

6 ноември. Днес сте подложени на изкушения за промени и пътувания. Поднасят ви примамливи предложения за начинания. Не отлагайте дълго отговора си. Ще вложите голяма част от силите си в разработване на нов творчески проект. Дори и да се сблъскате с трудности, те са лесно преодолими.

7 ноември. Денят е почивен, но ви предупреждава да се пазите да не останете излъгани от деловите си партньори, особено ако скоро сте подписали договор за съдружие. Отложете големите разходи, въпреки че приходите днес ще ви възвърнат доброто настроение. Ще бъдете заети с организацията на събитие. Деловите срещи провеждайте предпазливо.

8 ноември. Очаквайте проблеми в деловите отношения, въпреки че и в почивния ден сте настроени борбено и сте готови да побеждавате. При възможност отложете планираните срещи и разговори, ако не успеете да убедите вашите колеги да кажат мнението си. Анализирайте грешките си, за да избегнете провал и забавяне на начинанията си.


ТЕЛЕЦ

6 ноември. Можете да наберете средства за благотворителна кауза в този ден. Не избързвайте на работното си място. Не са изключени грешки заради прекалената ви самоувереност. Проведете планираните разговори. Всички начинания ще бъдат успешни, ако повярвате в силите си и не се разпилявате.

7 ноември. В този почивен ден сте сговорчиви и готови на компромиси, дори и ако осъзнавате, че са във ваша вреда. Ще срещнете нови делови партньори. Преценявайте новите си познати добре, за да не се разочаровате. Деловите срещи няма да бъдат успешни. Не проявявайте претенции, които не са във ваша полза.

8 ноември. Най-добре е в почивния си ден да обогатите познанията си в нова професионална сфера. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте да благодарите за помощта. Пътуванията са успешни. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи и концентрирани и ще се радвате не само на успех, а и на признание.


БЛИЗНАЦИ

6 ноември. Анализирайте думите на новите си делови познати, за да не изживеете поредното, но не последно разочарование, което ви спохожда. Промени ще усложнят отношенията ви на работното място, защото не сте готови за тях. Не препоръчвам да пътувате. Очаквайте информация за бъдещи материални успехи.

7 ноември. В почивния ден завършете започнатото предишните дни и няма да усетите трудностите, породени от странични фактори. Направете оценка на работата си, като сте честни пред себе си. Общуването с колегите ви е хармонично. Огледът с цел покупка на имот или вилно място са успешни, дори и ако теглите кредит, а днес проведете предварителните разговори и само капарирайте покупката.

8 ноември. Днес, въпреки че имате възможност да си почивате, сте емоционални, променливи и разсеяни, но няма как да си освободите целия ден, дори и ако говорите с вашите началници. Рискувате да допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно и да спорите с колегите си. Не пътувайте, за да избегнете проблеми заради вашата заядливост.


РАК

6 ноември. Сутринта се заемете сериозно със задачите, които ви помагат да приведете в изпълнение професионалните си планове. Срещите и преговорите ви са успешни, а също и деловите пътувания. Материалните ви успехи са сигурни благодарение на новите ви делови партньори и на хората, които ви подкрепят.

7 ноември. Налага се, въпреки че денят е почивен, да се включите в общ проект с вашите колеги. Ще успявате, ако се занимавате с търговия. Появата на нови идеи ви позволява да разкриете нови източници за осигуряване на доходи. Вашата мнителност е причината за необмислените ви постъпки. На работното място не са изключени проблеми.

8 ноември. Успехът и днес, въпреки че денят е почивен, е с тези от вас, които се занимават с преподавателска дейност и пишат лекциите си в този ден. Имате възможност да общувате с деловите си партньори на обяд, да разрешите проблеми, свързани с работата ви. Денят е добър за вечеря и раздумка със семейството или приятели.


ЛЪВ

6 ноември. Бъдете особено внимателни при работа с документи и не слагайте подписа си днес, защото може да се окажете подведени. Пазете се от измами и самозаблуда в професионално отношение. Не проявявайте излишна доверчивост, ако ви убеждават да се включите в благотворителна кампания.

7 ноември. В този почивен ден сте необщителни и затворени в себе си, въпреки че сте заети с отговорна задача, която изисква да обсъждате нейното изпълнение. Анализирайте грешките си и се издигнете на ново стъпало в кариерата си. Не се колебайте и се възползвайте от ваши неизявени качества. Финансовото ви положение се стабилизира.

8 ноември. В почивния ден, независимо че отношенията ви с вашите колеги са нестабилни, сте уверени във всичко, което планирате и правите, и се справяте без проблем с трудностите. Имате възможност да се справите с всичките си задължения на работното място. Намерете бързо и отговорно компромисното делово решение, за да ви подкрепят.


ДЕВА

6 ноември. Очаква ви спокоен и хармоничен ден, стига да не прекалите с изискванията си. Пътуване, което ще се наложи да осъществите следобед, ще бъде напрегнато и свързано с неприятни разговори, които сте длъжни да проведете. Трудностите са породени от странични фактори, неизбежни и непредвидими, затова не си заслужава да се ядосвате.

7 ноември. В почивния ден научавате, че сделка с ваши делови партньори ви носи успех и добра печалба. Благоприятни са творческите срещи и обмяната на опит. Вместо да сте необщителни и мълчаливи, постигнете успех в професионален план. Помислете какво да направите, за да разтопите ледовете в отношенията на работното си място.

8 ноември. Деловите разговори са неуспешни, ако ги провеждате в почивния ден и говорите повече от позволеното. Късметът ви изневерява. Концентрирайте се в работата си, за да не изпуснете доходи, които не са ви излишни. Не мислете, че ако имате неотложни служебни задължения, някой ще се заеме с тях вместо вас.


ВЕЗНИ

6 ноември. Резултатите ви на работното място са отлични. В този ден ви очакват положителни промени в материално отношение. Всички делови срещи са успешни. Засилва се интуицията ви. Осъществете замислите си. Успехът е с вас, ако сте свързани с творческа професия. Възползвайте се от възможността да срещнете подкрепа на идеите си.

7 ноември. Днес, въпреки че денят е почивен, успявате да разкриете причината за завистта на вашите колеги, свързана с приходите ви и признанието, което получавате. Стабилизирайте позициите си. Проведете разговорите. Подложете на обсъждане и разрешаване съдебни спорове. Завършете вече започната работа и вземете важни решения, свързани с вашето бъдеще.

8 ноември. Не се притеснявайте в почивния ден от нечии подмолни и привидно вредни действия, защото, въпреки че не го осъзнавате, са във ваша полза. Благоприятни са начинанията, общуването с колегите ви, разрешаване на професионални проблеми, въпреки натоварения ден. При намиране на ново решение проявете фантазия и изобретателност.


СКОРПИОН

6 ноември. Сутринта се срещнете с влиятелен познат. Очаквайте недоразумения и разногласия, но ако не се поддадете на емоцията и премълчите, ще отминат без последствия. Не си разваляйте настроението. При обсъждане на професионални проблеми не спорете и не се заяждайте. Деловите срещи са затруднени.

7 ноември. Работете упорито в почивния ден, не се отказвайте, защото е време да се осмелите и да направите крачката към обмислените начинания. Не губете реалната представа за възможностите си. Ще осъществите плановете си въпреки трудностите. Внимателните действия ще ви помогнат да не допуснете сериозни грешки.

8 ноември. Подгответе се за досадни разговори, но не бива да се притеснявате от тях. Справяте се отлично с работата си, а ако в почивния ден уговорите срещи с ваши колеги, с които имате общи делови планове по бъдещи проекти, ще си оправите настроението. Подгответе се за важните делови срещи, които отложихте предишния ден.


СТРЕЛЕЦ

6 ноември. Осъществете планираните делови срещи и не отказвайте запознанствата. На работното място сте активни и уверени. Радвате се на мечтаните успехи в начинанията, чието начало поставяте днес. От делови, отношенията ви може да се превърнат в интимни. Няма да ви липсват приятни новини и интересни изживявания.

7 ноември. Напрегнати и нервни сте в почивния ден, но очаквайте провеждането на успешни делови разговори и не губете чувството си за реалност. Денят е идеален за работа с вашите партньори. Ако решите веднага да инвестирате получените пари, са възможни загуби заради непреценен риск.

8 ноември. Днес денят е почивен, а вие сте изкушени от нови запознанства без причина, но така сте си наумили, за да докажете на обкръжението си, че имате още възможности. Обвързването с делови партньори, които не познавате, но сте ги харесали при първа среща, не е във ваша полза, защото ще претърпите загуби. Следобед неприятна новина може да ви развали временно настроението.


КОЗИРОГ

6 ноември. Не се ядосвайте, а приемете предизвикателството, ако денят ви е труден и докажете, че можете да се справите с всичко. Проблемите на работното място са временни и ще ги разрешите бързо. Очаквайте материални успехи. Обърнете внимание на хората от новото си делово обкръжение и открийте в тях полезни за вас положителни качества.

7 ноември. Продължавате да се занимавате със започнатото преди време, въпреки че денят е почивен, но междувременно ще усетите напрежение между вашите колеги. Недоволството им е породено от развитието на плановете ви. Ще направите грешка, ако решите да променяте работата си и проявите неблагоразумието да проведете важните си разговори в този ден.

8 ноември. В този почивен ден противоречията са породени от трудности, но от странични хора, които дори не са ваши колеги или познати. Ако имате натовареност, избягвайте разправиите с колегите и безпричинните спорове. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате необмислено до себе си.


ВОДОЛЕЙ

6 ноември. На работното място сте спокойни, но прекалената самоувереност ви вреди, защото пропускате да отбелязвате грешките на вашите колеги, които след това винаги се налага вие да поправяте. Задълбочете се в задълженията си, за да не допускате грешки. Начинанията ви трябва да са обвързани с полезни делови запознанства.

7 ноември. За пореден път сте изкушени без обмисляне да поставите ново начало, въпреки че денят е почивен. Трудностите ще блокират пътя ви, но за ваша радост ви носят полза. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Тактът в създадените отношения позволява да изгладите възникналите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта.

8 ноември. Ако сте се прибрали навреме и сте си у дома в почивния си ден, се отдайте на отмора и развлечение. На работното място сте се справили отлично в този ден. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си заядливо. Обмисляйте добре направените ви предложения.


РИБИ

6 ноември. Всичко започнато ви носи проблеми в този ден, ето защо ви съветвам да забравите за начинанията. Прибързаността е във ваша вреда, въпреки желанието ви да се справите по-бързо със забавянето, наложено от трудностите. Рутината ще ви помогне да се справите със задачите си. Не я подценявайте.

7 ноември. Днес, в почивния ден, можете да си позволите промени и успешно завършване на започнатата работа. Ще имате неочаквани успехи, ако работите в сферата на търговията. Личните ви проблеми могат да попречат на професионалните ви успехи. Проведете важните си делови разговори.

8 ноември. Ако в почивния ден успеете да си осигурите подкрепата на околните, ще постигнете напредък в начинанията и ще се успокоите от създалото се напрежение в последните дни, което умело прикривахте, но се чувствате изморени. Ще получите и морална, и практическа помощ от вашите колеги.

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

6 НОЕМВРИ – ПЕТЪК

Луната е в Рак.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахатът.

Забранен е масажът на женски гърди при бременност и след раждане. Забранено е премахването на мастит след раждане. Позволено е ваденето и лечението на зъби, пилингът и терапиите за дълбинно подхранване на кожата.

Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

7 НОЕМВРИ – СЪБОТА

Луната преминава от Рак в Лъв в 09.17 ч.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Не започвайте диета. Позволен е разтоварващ хранителен режим. Забранени са пилингът, сауната и солариума. Денят е добър за зачеване и подстригване на косите.

До прехода на Луната са забранени операциите на стомаха и жлъчката, а след този час на сърцето, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

8 НОЕМВРИ – НЕДЕЛЯ

Луната е в Лъв.

Цветовете на деня са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са солариумът,  сауната, началото на диета. Позволени са ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 6 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви подтиква към разширяване на кръга от познати и приятели. След сравнително затворения живот през изминалата година си позволете нови запознанства и при необходимост смяна на кръга от познатите си, ако сте надраснали своята среда.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 7 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември e година на трудности, породени от неизбежни и непредвидими фактори. Начинанията са забранени.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 8 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември e време на пътувания и промени, които изпълват със съдържание живота ви през тези месеци, а и през следващите девет години. Бъдете активни и ще жънете богата реколта от успехи.

7 ноември Ирена Трендафилова – кмет на Павел

Милка Христова – общински съветник, Павликени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *