Вашият хороскоп за 23 август, вторник

Слънцето навлиза в Дева в 6.17 часа днес, а Луната се движи в Рак. Денят е благоприятства деловите преговори и сключването на по-важни сделки, оформянето на документи за финансови операции, стимулира желанието да се пести и инвестира разумно.


ОВЕН

Налагате се прекалено

 

Чувствате се потиснати и поради тази причина често се затваряте в себе си или обратното – ставате крайно агресивни и желаете да се наложите над останалите. Потискайте емоцията. Сега имате нужда от малко повече спокойствие. Избягвайте да се залавяте с работа, свързана с гонене на срокове.


ТЕЛЕЦ

Послушайте звездите

 

И днес, ако се инатите, едва ли ще постигнете всичко, което сте замислили. Вършете ангажиментите си, като вървите по план. Преди обяд ви предстоят приятни и важни срещи. В следобедните часове трудностите ще преобладават, защото не желаете да се примирите, че времето не е подходящо за действия. Послушайте звездите.


БЛИЗНАЦИ

Овладейте напрежението

Вторник е благоприятен, ако предначертаете действията си и вършите дела, които вече сте стартирали в миналото. Напрегнати сте, но не бива да си изливате агресията върху хора, които не го заслужават. Следобед опитайте да се сближите с хората около вас. Бъдете по-социални и разбирайте исканията им.


РАК

Спестете си избухването

 

Чувствителни сте, но това едва ли ще ви попречи да постигнете набелязаните цели за деня. Изберете часовете до обедната почивка за действие, защото те определено ще са по-благоприятни от следобедните. В личен план си спестете избухването вечерта. Така ще съхраните хармонията в семейството.


ЛЪВ

Успехи – от утре

 

Днес не е необходимо да прибързвате и да се притеснявате, че не всичките ви цели са изпълнени докрай. Тепърва идва времето, в което изявите ви ще срещат успех. От утре Луната навлиза във вашия знак и сцената остава свободна, за да я изпълните с присъствието си. Чакат ви по-добри дни.


ДЕВА

Избягвайте конфликти

 

Не очаквайте днес да е тих и лек ден за вас. Предстои ви да се сблъскате с неодобрението на хора, чието мнение е коренно различно от вашето. Не е добра идея да влизате в остри конфликти, защитавайки своята истина. Приемете и чуждата гледна точка. Наблюдавайте нещата отстрани.


ВЕЗНИ

Трудът си заслужава

 

Във вторник напрежението е силно, но и възможността да успеете расте. Това ви вдъхва успокоение. Усилията ви са възнаградени. На работното място се гответе за здрава работа и труд, който си заслужава. Не влизайте в конфликти, дори и да сте провокирани. Няма смисъл да си губите времето с излишни спорове.


СКОРПИОН

Не говорете за пари

 

Във вторник имате забрана за всякакви разговори за пари, финанси, кредити, имущество и прочее. Просто се отдайте на рутинните си ангажименти и ги вършете с удоволствие. Не разговаряйте с хора, които ви дразнят с поведението си. Те не го правят нарочно, но е неизбежно да влезете в безсмислен конфликт. Не си заслужава.


СТРЕЛЕЦ

Ползотворен ден

 

Овладейте нервите и потискайте желанието си да поставите едно ново и необмислено начало днес. Предстои ви наистина благоприятен ден. Пред вас стоят възможности да завършите стари, започнати в миналото дела или просто да се вгледате в себе си, за да уловите обичайните грешки, които правите в ежедневието си.


КОЗИРОГ

Изпускате контрола

 

Не се инатете през този ден. Ако нещо ви се случва, то това е, защото така трябва да стане. Невинаги можете да контролирате изцяло съдбата си. Налага се да приемете някои обстоятелства като даденост и да продължите напред. Не избухвайте в семейството, за да не си създадете излишно напрежение и поводи за скандали.


ВОДОЛЕЙ

Активни до обяд

 

Активни сте, но повечето успехи предстои да постигнете в часовете до обедната почивка. Всъщност за тогава насрочете и по-важните си задачи, защото след това губите сили и енергия. Втората част от деня изисква да се освободите от негативни емоции в личен план. Отидете на масаж или йога.


РИБИ

Прекрасен ден

 

Светва зелена светлина за вас и по всичко личи, че вторник ще бъде един от успешните дни за тази седмица. Насочете енергията си в първата част от деня – до ранния следобед. Тогава ще сте доста по-енергични, а и чарът ви ще пленява всички, с които общувате. Ще изживеете прекрасен ден.


Хороскоп за родените на 23.08. – Честит рожден ден! Опитайте да преборите задръжките си и да не сте със закостеняло мислене през следващата една година. Тъкмо обратното – новаторското мислене и желанието ви да експериментирате ще ви донесат късмет и възможност за по-добра реализация.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *