Забава и знание

Bet365 дава на клиентите си гаранция при смяна във футбола

Футболът винаги е асоцииран с колективното начало, така че е напълно нормално и голяма част от предлаганите залози в бетинг сайтовете да са по-скоро насочени към отборния елемент на спорта. При осъществяването обаче на Bet365 вход доста потребители се натъкват и на някои по-различни възможности. Една от тях е свързана с офертата за гаранции при смяна на даден футболист преди края на първото полувреме. Става дума за моментите, в които сте заложили даден състезател да си изкара картон или да вкара гол. В следващите редове ще разгледаме една идея по-подробно същността на опцията.

 

Какво представлява „гаранция за смяна“ във футбола в Bet365?

 

Предложението страшно много наподобява кешбекът при 0:0, когато сте заложили на селекция от типа първо полувреме/краен резултат. Гаранцията за смяна влиза в сила единствено, когато обект на вашата прогноза е бил детайл от представянето на даден играч. Дали става въпрос за това той да вкара гол, да направи асистенция, да отбележи хеттрик, или да си изкара някакъв картон – жълт или червен, всичко влиза под шапката на тази функционалност. Така може да сте спокойни, че дори да се получи контузия преди края на мача, вие ще сте подсигурени и вашия залог няма да претърпи поражение по тази причина.

 

Важи ли гаранция за смяна от Bet365 за създай залог?

 

Тази функция е създадена, за да бъде приложима, независимо от типа фиш, който сте съчинили. Гаранцията за смяна от Бет365 е напълно валидна в рамките на Bet Builder или множествена колонка. Идеята е, че фишовете ви ще бъдат уредени, без тази селекция да бъде вземана под внимание, ако се е стигнало до преждевременна смяна, като тя ще бъде отменена и извадена от общия сбор на коефициента. При индивидуалните залози е най-лесно – брандът ще ви се връщат парите под формата на безплатен залог. Това изисква известно време, разбира се. Компанията трябва да разгледа ситуацията около вашия залог, за да прецени дали причината е достатъчно основателна, за да бъде причислена към това предложение. Най-късно до 24 часа обаче ще получите определената сума обратно и ще може да започнете отначало.

 

Кой може да се възползва от гаранция за смяна от Bet365?

 

Всеки клиент, който се е регистрирал в сайта на Бет365, може оттам насетне да се възползва от предложението за гаранция при смяна на играч. Това е едно от много бонусни предложения, включено в пакета на компанията за всеки ентусиаст на тема спортни залози. Естествено, трябва да имате предвид, че офертата важи само и единствено, ако сте направили индивидуален залог за футбол. За всеки друг спорт тази опция не важи, така че само любителите на футбола ще може да разчитат на тази оферта. Както знаем, именно футболните запалянковци са най-честите потребители в спортните секции на Bet365, така че офертата обхваща голям брой клиенти.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *