Горещи новиниОбразование

В Гимназията по туризъм казаха „довиждане“ с червен килим в холивудски стил

В Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“ изпратиха зрелостниците по специално приготвен червен килим в холивудски стил.

Възпитаниците на най-голямото професионално училище в района се качваха на изградена сцена, където споделяха своите емоции за отминалите години в гимназията.

Непосредствено до сцената бяха изградени специални маси за всеки един клас, а абитуриентите се бяха подготвили с красиви цветя, подаръци, сувенири за спомен и бутилки с вино.

Церемонията беше водена от учителя Георги Димитров, който сподели, че училището изпраща зрелостници за 59-и път. С поздрав към завършилите се обърна директорът Татяна Данчева.

„Много се вълнувам, защото си спомням деня, в който преди пет години прекрачихте прага на училището. И ви виждам вече пораснали, зрели и успешни млади хора. Днес е денят, в който напускате класните стаи и навлизате в живота след училище в реалния живот, в който съм убедена, че ще успявате да се реализирате и да вървите с гордо вдигнати глави. Искам да ви поздравя с успешното завършване и да ви пожелая тепърва да успявате в бъдещите си лични състезания в живота“, каза в словото си Татяна Данчева.

Тази година училището изпрати 4 паралелки в различни специалности.

Пресияна Филипова от 10-и клас замени като асистент на знаменосеца абитуриентката Преслава Дякова. А от сцената всички завършващи класове изразиха своята емоция с думи и жестове към любимите учители.

Михаил МИХАЛЕВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *