ОбществоПолски ТръмбешПриложение Полски Тръмбеш

Имам честта и удоволствието да Ви поздравя с 59-годишнината от обявяването на Полски Тръмбеш за град

Скъпи съграждани и гости на град Полски Тръмбеш,

Имам честта и удоволствието да се обърна към всички Вас и да Ви поздравя с 59-годишнината от обявяването на Полски Тръмбеш за град. Обръщам поглед с вълнение към празника на нашия град. Празник, който събужда надеждите ни за раждането и новото начало, за плодородие и берекет.

8 септември е денят на рождество на Пресвета Богородица. Божията майка се почита като пазителка на християнското семейство и покровителка на родилките и децата. Всеки празник е повод за размисъл. Нека в този светъл ден отдадем заслуженото на всички, които със своето трудолюбие и вяра в по-доброто бъдеще съградиха и продължават да съграждат днешния европейски облик на града ни. Любовта към родния край разкрива още по-силно неговата хубост.

Ние, полскотръмбешчани, виждаме красотата на родната ни земя, нейните плодородни поля и лековити минерални извори. Но най-голямото богатство на града ни са неговите жители. Нека всички ние живеем с обич и вяра в доброто! Нека в домовете ни да има мир, хармония и надежда! Да бъдем верни на себе си, обединени от вярата за едно по-добро бъдеще, и да отворим сърцата си един към друг! Да си пожелаем здраве и благоденствие!

Честит празник, Полски Тръмбеш!

Валентина Димова

Народен представител в 49-ото НС от парламентарната група на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *