Водещи новиниОбщество

Боляринът Калоян Паунов обърна четирите треньорски стола в „Гласът на България“

25-ГОДИШНИЯТ КАЛОЯН ПАУНОВ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО НАПРАВИ ШЕМЕТНО ПРЕДСТАВЯНЕ В КАСТИНГИТЕ НА ТЪМНО НА ШОУТО „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“.

Талантливият мъж изпълни песента Hole Hearted и накара и четиримата треньори да се обърнат. Освен със своя впечатляващ глас нашенецът изпъкна и със завидни умения на китара. Още преди да стъпи на сцената, Калоян сподели зад кулисите, че желае да влезе в отбора на Иван Лечев. Целта бе изпълнена с лекота и пътят му в предаването ще продължи в тима на мастъра, който натисна червения бутон втори, след Миро.

В своята видеовизитка търновецът сподели, че от 6 години живее в София, но около квартирата му има район с много павета, които мислено го пренасят към атмосферата в родния му град. Работи в магазин за грамофонни плочи и музиката за него е начин на живот.

Отличителен белег е дългата му и буйна коса, която отглеждал още от 9-годишна възраст.

„Реших да се включа в предаването, за да натрупам опит, да се забавлявам и да посвиря с невероятните музиканти от бенда на шоуто“, заяви той в ефир.

Представянето на болярина предизвика много положителните коментари в интернет. Зрители на „Гласът на България“ му предрекоха бляскаво бъдеще и успешна музикална кариера.

Калоян продължава към следващите етапи на вокалното съревнование, като голямата награда в шоуто е 50 000 лв.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *