ЕленаПолитика

На 10 ноември за четвърти пореден път Дилян Млъзев встъпи в длъжност като градоначалник на Елена

Областният управител Ивайло Здравков откри тържествената сесия на новоизбрания Общински съвет в Елена за мандат 2023 – 2027 г.

Първото заседание се проведе в залата на кметството, като преди него общинските съветници, кметът инж. Дилян Млъзев и кметовете на кметства положиха клетва да работят в интерес на гражданите и за развитието на общината.

Те получиха клетвените си листове от председателя на Общинската избирателна комисия Анета Николова, а временно изпълняващият длъжността кмет Десислава Шопова връчи на кмета огърлица, която е символът на общината.

В словото си кметът увери, че ще работи за просперитета на всички граждани. По думите му новата управа на община Елена ще търси диалог и разбирателство със съветниците от всички политически групи. „Помня десети ноември 1989 г. с каква надежда за добри неща дойде. И днес надеждата е жива. Тя е за мир, просперитет и благоденствие”, подчерта инж. Млъзев.

Първото заседание на новоизбрания Общински съвет бе открито от доайена сред общинските съветници Пенка Цочева. На него за председател след тайно гласуване и балотаж бе преизбран Стоян Златев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *