Общество

Млади социалисти от областта посетиха Брюксел по покана на евродепутата Цветелина Пенкова

Димана Ангелова от Младежкото обединение на БСП във Велико Търново и Зорница Кънева от Младежкото обединение в Полски Тръмбеш бяха част от група за посещение в Европейския парламент

Двете млади социалистки пътуваха за Брюксел по покана на евродепутата Цветелина Пенкова, която миналата година откри офис в старата столица.

smart

В групата беше и студентът от Великотърновския университет Христо Костов, който е част от Младежкото обединение в Троян.

Двудневният престой в Белгия им даде възможност да се запознаят отблизо с работата на Европейския парламент. Те посетиха и пленарната зала, като разговаряха със своите домакини за работата на българските евродепутати.

В рамките на посещението младежите от БСП разгледаха и Музея на Европа, където е представена историята на Стария континент и борбата за обединение през годините.

Младите социалисти имаха възможност да разгледат и забележителностите в европейската столица.

Цветелина Пенкова откри информационен офис във Велико Търново през септември миналата година. Той се радва на интерес от студенти и млади хора. Периодично с нейно участие се организират различни мероприятия и дискусии.

One thought on “Млади социалисти от областта посетиха Брюксел по покана на евродепутата Цветелина Пенкова

  • Младите социалисти са против ЕС и НАТО, ама все натам ги тегли да ходят. Нещо не ги привлича московията.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *