436 четения

Най-големият фитнес в Централна Северна България е новото спортно и спа бижу на Велико Търново

Красимир Балъков, Биляна Йотовска и Николета Лозанова откриха великолепния „Клуб 17”

НАЙ-УСПЕШНИЯТ ФУТБОЛИСТ НА ВЕЛИКО ТЪРНОВО И ГЛАВЕН МЕНИДЖЪР НА „ЕТЪР“ КРАСИМИР БАЛЪКОВ, ФИТНЕСМОДЕЛЪТ БИЛЯНА ЙОТОВСКА, КАКТО И КУЛТОВАТА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА, откриха във Велико Търново най-големият фитнес в Централна Северна България. Церемонията и изисканото парти събра в сряда вечер над 200 VIP гости от страната и чужбина. Новото спортно бижу на Велико Търново е с разгъната площ от почти 2 хил. кв. метра и има множество специализирани зали, басейн, турска и римска баня, зони за процедури и масаж, протеин бар и всякакви удобства за трениращи и хора със спортен дух. Инвеститор в проекта е местната компания „Рей Би Ас стройекспорт“. Новият „Клуб 17“ се менажира от футболиста Бедри Рюстемов и сестра му арх. Рени Рюстемова, която е проектирала и самия фитнес.

Демонтрация на спортен дух и здравословен начин на живот демонстрира Биляна Йотовска, която отговаряше и на множество въпроси около специализираната си книга с рецепти за спортуващи. Появяването на Николета Лозанова нажежи още повече атмосферата, като миската на „Плейбой“ и телевизионна водеща не отказа контакт и снимки с никой от присъстващите и демонстрира прекрасно настроение. Фамилията Рюстемови е сред най-големите благодетели, особено в областта на спорта в нашия регион, изтъкна зам.-кметът на община Велико Търново проф. Георги Камарашев. Тяхната компания е и един от най-големите строителни инвеститори. Впечатлен от спортния комплекс бе и главният мениджър на „Етър“ Красимир Балъков, който разгледа обстойно залите, придружаван от екипа си, за да прецени възможността тук да се подготвят и „виолетовите“.

Стилян НАЙДЕНОВ

Сн. авторът

 

 

 

 

6 коментара за “Най-големият фитнес в Централна Северна България е новото спортно и спа бижу на Велико Търново

 • 27.04.2018 в 17:05
  Permalink

  Сега остана да кажете и къде се намира.

  Отговор
 • 30.04.2018 в 17:18
  Permalink

  След посещение от горе споменатите на Сентъра колко ли доктори дерматолози ще имат работа. Внимавайте моля.

  Отговор
 • 01.05.2018 в 0:31
  Permalink

  Така и не разбрах къде се намира тоя „грандиозен“ комплекс. Гугъл също нищо не казва по въпроса.

  Отговор
 • 02.05.2018 в 9:45
  Permalink

  ot internet:
  „„Клуб 17“ се намира на ул. „Козлодуй“ 29“

  Отговор
  • 03.05.2018 в 22:32
   Permalink

   Ооо, в онези грозилища – блоковете на скалния венец? Този Бедри май е строителят им.

   Отговор
 • 04.05.2018 в 15:29
  Permalink

  Новото спортно и спа „бижу“ се намира на вероятно най-разбитата улица в целия град (ул. Козлодуй), която повече прилича на улица в Сирия или Ирак, а не на улица в старата столица на държава-членка на ЕС… Същите, които направиха това „бижу“, построиха и 3-те блока (скоро 4) заради, които е в това състояние.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *