91 четения

Атрактивна площадка в парк „Света гора“ 24 часа е на разположение за домашни любимци

Разширяват зоната за четириноги в квартал „Колю Фичето“

Атрактивната площадка за кучета в търновския парк „Света гора“, която функционира вече две години и половина, се намира срещу игрището за футбол на малки вратички и хандбал. На нея са монтирани различни уреди и съоръжения, подходящи за възпитаване, тренировки или за забавление на четириногите.

Площадката, както и целият парк „Света гора“ със своята площ от 537 декара, са със свободен достъп за домашните любимци, а изкуственото осветление прави възможно използването им 24 часа в денонощието.

Зоната за кучета, която се намира в парк „Колю Фичето“ в едноименния квартал, ще бъде разширена и разделена на две отделни части – за малки и големи четириноги. Така ще бъде създадена възможност повече домашни любимци да използват обособеното пространство. Дейностите по разширяването ще бъдат извършени до края на лятото.

Също в този период ще бъде преместена зоната за кучета в парк „Дружба“. Вече е определен съседен терен в същата зона за отдих, където тя ще бъде обособена и разделена на две части – за малки и големи домашни любимци.

Един коментар за “Атрактивна площадка в парк „Света гора“ 24 часа е на разположение за домашни любимци

  • 12.06.2018 в 14:05
    Permalink

    Разширяват зоната за четириноги в квартал „Колю Фичето“. Че то там кучетата се разхождат в целия парк и акат ли акат.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!