Рок кралицата на България и пиво по старинна рецепта поставят началото на новия сезон в бирария „Сити пъб”

Чаша жива бира очаква всеки гост на събитието

 

Във В. Търново след тримесечна пауза най-популярната бирария в Северна България се завръща за сезон 2018! Мащабно парти слага началото на концертните изяви – в петък, 14 септември, на сцената ще се качи рок дамата Милена Славова.

В откриващата вечер гостите на заведението ще имат възможност и да опитат новата жива бира на марката „Сити пъб” – гордостта на домакините. Това, което я отличава от обикновената бира, е, че се приготвя единствено от хмел, вода, ечемик и малц, без да се влагат никакви консерванти и стабилизатори. Живото пиво се приготвя без допълнителна обработка за увеличаване срока му на годност. Крафт бирата е по старинна рецепта, която собственикът на заведението Петър Стефанов е открил във Велики Преслав, откъдето е родом. Всеки гост на събитието ще получи комплимент от заведението по чаша от новото великотърновско пиво.

Верен на принципите си винаги да бъде различен и иновативен, „Сити пъб” щe

 

изненада посетителите си и с изцяло обновен интериор. Влезеш ли, не можеш да останеш безучастен към аранжираното със стил и отношение до най-дребния детайл място. Всичко предразполага да поседнеш, да хапнеш и да поговориш с някой или просто да разпуснеш сред хора. Интериорът има своите отличителни детайли за американския тип архитектура – тухлени стени, мазилка, големи прозорци и метални елементи. Новият американски стил се усеща и в кухнята. Предложенията са изключително изкушаващи – бургери, автентични сосове, свежи салати, сочни ребра и стекове.

14.09 (петък) – Милена Славова – начало 22 ч., вход 10 лв.

 

Поради големия интерес Сити Пъб обявява и втори концерт с участието на Милена в събота, 15 септември 22:00 ч.

 

2 thoughts on “Рок кралицата на България и пиво по старинна рецепта поставят началото на новия сезон в бирария „Сити пъб”

 • 11.09.2018 в 21:56
  Permalink

  И в новото заведение ли ще се пуши?
  за един приятел питам

  Отговор
 • 12.09.2018 в 16:28
  Permalink

  Какъв е тоя фейк спрингър под Милена…

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.