Инж. Йордан Михтиев, Движение „Заедно за промяна“: „Подкрепям Явор Божанков. В неделя само той може да промени управлението на града ни“

Огромната цифра от 22 000 души не са гласували в Горна Оряховица на местните избори. Имали са право на глас и не са го упражнили. Хората често казват, че са недоволни и искат промяна, но не полагат усилия, за да я постигнат. Всеки смята, че нищо не зависи от него, и предпочита да е пасивен, вместо да участва в решенията за собствения си живот.

Последствието от това е лошо – когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните.

Предстои балотаж за кмет на общината. Дали ще позволим някой друг да определя бъдещето ни?

Днес имаме реален шанс в нашата община да се случи тази промяна и приемственост между поколенията, като дадем шанс на Явор Божанков и го подкрепим за кмет. В неделя трябва да спечели истински достоен кандидат.

Ако трябва да нарека Явор Божанков с една-единствена дума, бих я формулирал така – ПРОМЯНА! Добрият български управленец трябва да бъде не само добре образован, харизматичен, открит и последователен. Той трябва да съумява да демонстрира отговорност и откритост в ежедневното общуване с гражданите. Божанков носи тези качества.

Подкрепям го и заради сходството в управленските ни програми по отношение на по-доброто административно обслужване, подобряването на инфраструктурата, чист въздух и справяне с демографския срив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *