Какво вещаят звездите за 4 декември, сряда

Луната е в Риби. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 6.58 часа. Лунният ден е 9-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на проблеми с лимфните възли, раздвижвания на краката след изкълчване на глезените, както и на оплаквания в стомаха и жлъчката.

Красота и външен вид: Денят не е благоприятен за разкрасителни процедури на косата – подстригване, изсушаване, миене. Отложете топлата коламаска за друг ден. Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Маникюр и педикюр – позволени.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Не пропускайте да пиете вода, която балансира цялостната работа на организма. Лунната диета стартира днес точно в 6.58 часа с настъпване на фаза първа четвърт. През целия ден можете да приемате билкови чайове, мед и лимон. Лечебното гладуване ще ви очисти от излишни токсини и затлачвания в организма.

Цветове, носещи късмет: Синьо, оранжево.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 13.13 часа.

Звездни аспекти за деня: В сряда Луната отново гостува в Риби и е в съвпад с Нептун и в секстил със Сатурн. Осланяйте се на опита и знанията, които сте придобили до този момент. Не експериментирайте, защото ще загубите. Проблемите ще разрешавате бързо, ако не бягате от тях.


ОВЕН

Вгледайте се в себе си

Неистовото ви желание да се захванете с нещо ново, нещо, на което времето все още не е настъпило, е основната причина днес да допуснете сериозни грешки. Прибързаността ви е най-големият враг. Вгледайте се в себе си и не си позволявайте да сте в плен на емоцията. Това ще ви предпази.


ТЕЛЕЦ

Допълнителни задачи

И днес общувате с лекота. Напът сте да договорите важна сделка или да си създадете допълнителна работа, която да ви осигури някой друг лев отгоре около предстоящите празници. Отнесете се отговорно към всеки ангажимент,. Избягвайте да разказвате на приятелите онова, което ви предлагат делови партньори.


БЛИЗНАЦИ

Нужда да се разсеете

В сряда и вие сте напът да поставите едно ново и недостатъчно обмислено начало, което да даде тласък на процеси, за които времето все още не е настъпило. Пазете емоцията и не влизайте в излишни конфликти на работното място. Имате нужда от разсейване. Вечерта отидете на кино или театър.


РАК

Налагате своето

В сряда сте в отлично настроение. Желаете да покажете на целия свят, че вие сте прави и че вашата гледна точка е най-меродавна по всякакви въпроси. Разбира се, това не е така, и вашите колеги и близки ще се постараят да ви го припомнят. Не се учудвайте, ако влезете в пререкания с тях. Опитайте се да го избегнете.


ЛЪВ

Слезте на земята

И в сряда ще ви се наложи да се примирите с някои обстоятелства, с които трябва да живеете както на работното място, така и в личен план. Слезте на земята и погледнете живота очи в очи. Имате нужда от малко повече време, за да осъзнаете, че не само вашата гледна точка е правилна. Това е правилният ход.


ДЕВА

Не се обяснявайте

Не си позволявайте да изпаднете в многословие при разговорите си с колегите. Не се оправдавайте за грешки, които засягат само вашата работа, а не екипната. Днес бъдете малко по-самостоятелни и мислете трезво. Очаква ви доста хубав ден с положителни емоции в сферата на личните взаимоотношения.


ВЕЗНИ

Без иновации

В сряда сте активни, дейни и доста продуктивни. Време е да се захванете с дела, които можете да свършите до идващите празници. Многото работа е предизвикана и от нежеланието ви да използвате вече утвърден във времето метод за нейното вършене. Сега обаче не е най-добрият момент за иновации, имайте го предвид.


СКОРПИОН

Свободни сте

Около вас напоследък нещата изглеждат розови. С каквото и да се захванете, правите го. Хората наоколо ви подкрепят и даряват с увереност. По всичко личи, че днешният ден ще бъде поредният благоприятен и зареден с позитивна енергия и успешни дела. Радвайте се на всеки миг щастие. Чувствате се свободни.


СТРЕЛЕЦ

Мотивирани сте

И в сряда сте достатъчно мотивирани, за да свършите цялата изчакваща работа към тази дата от месеца. Работоспособни сте и запретвате ръкави. Хармоничните взаимоотношения вкъщи са повод да се чувствате уверени и щастливи. Нищо не може да ви спре. Днес изпитвате радост от всичко, с което се захванете.


КОЗИРОГ

Новото идва

Не се учудвайте, ако усещате, че се намирате в застой. Това е само ваше вътрешно чувство. Причината е в новия период, в който лека-полека навлизате. А той е зареден с доста позитивна енергия и хубави перспективи. Но разместването на пластовете за вас винаги е голям стрес. Стрес, който трябва да преживеете.


ВОДОЛЕЙ

Изграждате бюджета

Стабилизирайте финансовото си състояние и направете разчета за месец декември, като включите и необходимите разходи за подаръци и коледна почерпка. Днес най-добре можете да изградите семейния бюджет, а ако ръководите фирма – и служебния също. Чувствате щастие и ще го предадете на хората около себе си.


РИБИ

Успешен ден

В часовете преди обяд работете усърдно и осъществете по-важните си разговори за деня, особено ако са свързани с личния ви бизнес. В следобеда стегнете и приведете в прилежен вид документацията по разговорите. Набележете бъдещите си цели и планирайте едно пътуване около Коледните празници.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, който сами сте си избрали сред списък с дати. Това е ден на кармична разплата, защото имате да коригирате карма от минали прераждания. В настоящия живот сте решителни Стрелци, но вечно възпрепятствани от трудностите, които носи датата ви на раждане – 4. Ключът към истинския успех, който мечтаете да постигнете, е в постоянството. Орисани сте да постигате всичко с много повече усилия. Често обаче се отказвате, видите ли пречка по пътя си. Това е грешка. Отстранете я и ще се убедите в своята истинска сила.

Навлизате в чудесна година на ново и успешно начало, която ще ви дари с нова посока в живота ви. Гледайте да не се отклонявате от нея, бъдете амбициозни и ще успеете.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето и аритмия заради забързания ритъм на живот и липсата на почивка, характерни за тази лична година.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.