1142 четения

Важно изявление на кмета на община Свищов Генчо Генчев във връзка с обявеното извънредно положение

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СВИЩОВ,

В България, официално, е обявено ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ заради разпространението на заразата от COVID-19 (коронавирус), но това не бива да води до паника.

С цел превенция и ограничаване на опасността от разпространение на COVID-19 (коронавирус), и с отговорност към гражданите, УЧИЛИЩАТА, ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ, ЯСЛИТЕ, ДНЕВНИЯТ ЦЕНТЪР ЗА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ, ЦЕНТЪРЪТ ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА И ЦЕНТЪРЪТ ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ на територията на община Свищов няма да функционират до второ нареждане.

Призовавам към солидарност, обединение, разум, отговорност и дисциплина с грижа за здравето на всички жители на община Свищов!

Призовавам към запазване на спокойствие и строго спазване на вече разпространените мерки и правила за превенция срещу разпространението на заразата от COVID-19 (коронавирус)!

Нека Община Свищов, с административен център първият свободен град и градът на първите 100 неща, бъде ярък пример за адекватно поведение и отношение към обявеното извънредно положение!

Като Ваш кмет, съм сигурен, че заедно с ВАС – жителите на Свищов и населените места на територията на общината, ще покажем необходимото единство и отговорност!

 

ГЕНЧО ГЕНЧЕВ

КМЕТ НА ОБЩИНА СВИЩОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!