918 четения

Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 10 – 16 април

Здраве: Научете се да се радвате на малките неща, които ви се случват в ежедневието. Погрижете се сами за здравето си, като се заредите с позитивни мисли и добри очаквания за бъдещето. Не нарушавайте правилата за социална и физическа изолация, колкото и да ви се иска да се съберете с приятелите и по-далечните роднини. Пийте повече билкови чайове и приемайте витамини, за да заздравите имунитета си.

Красота и външен вид: Не занемарявайте външния си вид с оправданието, че си стоите вкъщи. Напротив, обличайте се в различни дрехи, разнообразявайте прическата си и си доставяйте удоволствие, като изглеждате добре и за себе си, и за хората, с които живеете. Уикендът е подходящо време за направа на коламаска в домашни условия, а в дните от понеделник до четвъртък можете да подстрижете косите си, да смените цвета на косите си или да си направите маска на лицето, която ще има отличен ефект.

Хранене и диета: Намаляващата Луна ни помага да редуцираме теглото си, стига да спазваме определен хранителен режим. Е, вкъщи е трудно да сме стриктни, затова Луната ще ни помогне, ако преядем, да не напълнеем толкова много. Уикендът е момента, в който можем да стартираме по-дългосрочен хранителен режим, гарантиращ добри резултати. По време на Страстната седмица хапвайте постни храни и не овкусявайте с прекалено много подправки блюдата. Хранете се скромно, често и по малки количества. Така няма да ви е тежко, а и ще спазите в един по-олекотен вариант последната седмица на Великденския пост.

Основни звездни аспекти: Трудно ще сдържаме търпението си през периода до Великденските празници. Луната гостува в Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей. Насъбираме доста емоции и вълнения. Важно е да намерим отдушници и да не събираме гняв в себе си. От утре Меркурий навлиза в Овен и разпасва езика ни. Можем да кажем думи, които не сме обмислили докрай. В състояние сме да нараним хора просто на шега. Нека стриктно се съобразяваме с репликите си, за да не слеем социалната с емоционална изолация точно по празниците. В сряда Слънцето и Плутон са в опозиция, подклаждайки безсмислен спорове между хората. Всеки ще се опитва да налага мнението си, величаейки своето его. Е, ако признаем качествата и уменията и на другите, със сигурност ще сме в печеливша позиция. Посрещнете с очакване идващите празници, без да правите планове за обществено посещение на храмове. Вярата е вътре в сърцата ни и точно тя ще ни съхрани като хора и общество в сегашните времена.


ОВЕН

Пазете се от недоброжелатели

Периодът е силен главно в социалните среди, където сега можете да предизвикате някои позитивни за вас самите промени. В природата нищо не се губи и това е гаранция, че благоприятните за вас промени ще са неудобни за някой друг. Ето оттук идва и предупреждението да се пазите от хората, които се държат лицемерно, защото те ви обявяват пасивна война. Разбира се, шансовете за щастлива развръзка държите единствено и само вие, защото си служите с последователност, упоритост и трудолюбие – качества, които са в пъти по-мощни от лицемерието. Все пак, пазете се от недоброжелатели в социалните си контакти.


ТЕЛЕЦ

Тръгвате напред

Намирате се в етап, който не може да се опише с една седемдневна прогноза, защото обхваща много повече. Той носи тенденции към подобряване на взаимоотношенията в личен аспект, което е повод за подема ви във всички останали направления на живота. Успешно приключвате някои проблеми, които не успяхте да доведете докрай в последните месеци. Напрежението е огромно, а настроението ви често лавира в крайности. Това е заради потръгването напред, тъй като в последно време се бяхте оставили на течението, а такъв вариант вече не съществува. Проявете воля.


БЛИЗНАЦИ

Мислете за бъдещето

Намирате се в доста важен етап за това време, защото отдавна сте си наумили да осъществите промени и сега имате възможността да го направите с малко повече решителност и прозорливост. Позитивните възможности са насочени единствено към настоящето, което подсказва, че миналото трябва да бъде загърбено. Всеки опит да се върнете назад спират развитието и налагат запор на всички предстоящи успехи. Преодолейте емоционалната си връзка с предишното, за да успеете да съградите новото. Мислете за своето настояще и бъдеще.


РАК

Адаптирайте се бързо

Отпуснати и отдадени на течението, вие чакате да ви се случи нещо, без да бъдете активни, за да предизвикате някаква промяна в живота си. Ако продължавате с това настроение и през този период, вместо да се приближите до развръзката, ще се отдалечите доста от нея. Вместо да мрънкате, че животът ви е станал скучен и апатичен, се вземете в ръце. Никой освен вие самите не е в състояние да промени хода на събитията. Вие въртите колелото на съдбата. Адаптирайте се към обстановката и положението, в което са всички. Бъдете гъвкави и извлечете ползи от това.


ЛЪВ

Люшкате се в крайности

Повечето от представителите на Лъв се люлеят в крайности напоследък – силно колебливи на моменти и еуфорично активни в други. Все пак, предстоящият период ще ги зарадва с пълнота и реализация, със стихване на емоциите и с постижения както в личен, така и в делови план. За целта обаче е необходимо да повишат своята отговорност към себе си и към партньорите. Трябва да се действа последователно и да се изпълняват обещанията, казани дори уж на шега. Страстната седмица ще ги научи да се съобразяват и с чуждото мнение, като го приемат за миродавно.


ДЕВА

Чакат ви успехи

При вас също има тенденция да променяте настроенията си в различните часове от ежедневието. Това обикновено създава усещане за неудовлетвореност, превръща ви в капризни хора и руши вътрешния душевен мир. Добра тенденция се очертава в делово отношение, защото там ще бъдете по-отговорни и всеотдайни. За мнозина се откриват хоризонти, други пък ще предпочетат да заздравяват стари предприети действия. Важното е, че с каквото и да се заемете преди Великден, ще го завършите с успех след празника.


ВЕЗНИ

С радост чакате Великден

През този период се намирате в подобаваща форма и това ще гарантира положително развитие в сферите, които пряко ви засягат на този етап. Това са личните дела и финансовата ви свобода. Очакват се добри парични постъпления при една голяма част от знака точно преди Великден. За да бъдете истински доволни, трябва да си служите с последователност и да овладеете емоцията. Преговорите водете гъвкаво и правете компромиси в рамките на допустимото. Подгответе се за празниците по Великден, които тази година ще са в тесен семеен кръг, но пък ще ви донесат доста радост и положителни емоции.


СКОРПИОН

Хармонизирайте взаимоотношенията

За вас през тази седмица ще бъде от голямо значение да постигнете нужната хармония с любимото същество и с близките хора около вас. Това ще ви спаси от мрачни мисли и безсмислени дела, като ги замени с активни идеи, много успехи и тонус. Избягвайте да бъдете нерешителни и отстъпчиви. Намирате се пред портите на нов етап, а той ще е наситен с емоционална стабилност. Добра ще бъде седмицата и за социалните контакти, но за да ги водите по-добре, трябва да сте спокойни и уверени.


СТРЕЛЕЦ

Повярвайте в успеха

Хубав и завладяващ, следващият седемдневен период съдържа едно ново начало, душевна пълнота и оттам – сигурна реализация на целите. Те ще са както лични, така и делови, предшествани от някои колебания, но достигнати с умение. По всичко личи, че Съдбата иска да извършите крачка напред, да бъдете пробивни и прогресивни, за да си осигурите един по-траен и продължителен във времето напредък. Бъдете убедени в случващото се и нека съмненията, изпълващи вашето съзнание, не са повод да закъснеете с някои действия и да пропуснете шанса. Активизирайте се и физически, и душевно, за да се утвърдите.


КОЗИРОГ

Правите правилния избор

Излизате от периода на дискомфорт и недостиг на баланс в емоционално отношение, за да навлезете в друг, противоположен. Следващите седем дни ще ви помогнат да се отърсите от негативните преживявания, черните мисли и неудобните въпроси. Предстои ви ситуация на избор. Разбира се, вие ще изберете правилната посока. Процесът на възход настъпва след преодоляването на доста външни обстоятелства и пречки, така че ще бъде заслужен и отработен. Както винаги, така и сега няма да минете без грешки, но тях ще поправяте след време.


ВОДОЛЕЙ

Пробуждане

Нелека беше изминаващата седмица, но вие гледате с оптимизъм напред. Надеждите ви не стихват и точно те ще са причината следващите седем дни да са по-добри и пълноценни. В условията на множество външни пречки и трудности, а и на вътрешни предразсъдъци, вие успявате да разчупите ледовете и да се реализирате подобаващо. Основна характеристика на този период е „раздвижване”, което започва от вътрешните ви убеждения, за да премине през социалните сфери и да завърши в личните отношения, където наистина се нуждаете от някаква промяна. Карантината и извънредното положение ви донесоха.


РИБИ

Бъдете решителни и настъпателни

За вас през тази седмица ще бъде от голямо значение да постигнете нужната хармония с любимото същество и с близките хора около вас. Това ще ви спаси от мрачни мисли и безсмислени дела, като ги замени с активни идеи, много успехи и тонус. Избягвайте да бъдете нерешителни и отстъпчиви. Намирате се пред портите на нов етап, а той ще е наситен с емоционална стабилност. Добра ще бъде седмицата и за социалните контакти, но но тях ги водете по-добре по социалните мрежи или телефона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *