405 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 7 май, четвъртък

Луната е в Скорпион. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 13,45 часа. Лунният ден е 15-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Не бързайте с нищо днес. Заради пълнолунието възбудата е огромна и тя може да доведе до проблеми със сърцето, кръвното налягане, или да причини силно главоболие от притеснение. Опитайте да се успокоите и не се тревожете за нищо.

Красота и външен вид: Оставете разкрасителните процедури за друг ден. Днес не е подходящо подстригването на косите, боядисването или накъдрянето. Коламаската ще доведе до излишни обриви, а масажите могат да нанесат вътрешни травми.

Хранене и диета: От днес започва 14-дневен период, благоприятен за диетично хранене. Луната е в своята намаляваща фаза и ни помага да се освободим от излишните килограми по-лесно от друг път. Лунната диета стартира днес в 13,45 часа с настъпване на фаза пълнолуние и трае до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Синьо и зелено.

Грижа за дома и градината: Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Пълнолунието в Скорпион е време на осъзнаване и проглеждане. Изведнъж виждаме неща, които до този момент са стояли скрити за нас. Не се преуморявайте с работа и си почивайте повече, ако почувствате главоболие или тежест. Избягвайте конфликтите.

 

ОВЕН

Нервни сте

 

Днес сте напрегнати и нервни. Оказвате се излъгани относно финансови приходи или плащане за вече свършена работа. Вбесени сте заради това, че трудът ви не е оценен по достойнство. Губите ценно време в ядосване, вместо да насочите усилията си към нова дейност, която да подобри приходите ви.


ТЕЛЕЦ

Любов

 

Нуждаете се от подкрепа за плановете и идеите си. В делово отношение ви чака просперитет и хармония. Днес можете да уговорите доста добри условия, ако се занимавате с частен бизнес. В личен план денят е хармоничен. Помислете за задълбочаване на връзката, ако е скорошна.


БЛИЗНАЦИ

Не спорете

 

Седмицата продължава динамично. Днес очаквайте задачите да се трупат, а вие забързано да ги отмятате. Ще бъдете доволни от всичко, което постигате. Не е изключено да влезете в спор с колега или близък роднина. Няма как да преодолеете това, че сте с две отделни гледни точки. Не губете енергия в разпри.


РАК

Нов период

 

Гордеете се от наскоро постигнати успехи. Вие сте в центъра на вниманието, а пред вас пластовете се разместват. Денят носи полъха на нещо ново и вълнуващо. Стартирате нов период и имате възможността да извървите първите крачки успешно. Пълнолунието ви действа на нервната система, но скоро влиянието му ще отшуми.


ЛЪВ

Не мрънкайте

 

В четвъртък се сблъсквате с дребни нередности, които бавят плановете ви. Не си въобразявайте, че можете да противодействате на капризите на съдбата. Сега е важно да се съобразите с обстоятелствата около себе си. Вършете това, което се иска от вас и не мрънкайте на колегите си за щяло и нещяло.


ДЕВА

Напрежение

 

Днес сте неспокойни и чувствате напрежение в общуването си с колегите. Имайте малко търпение и позволете на обстоятелствата да се развият и случат. Не избързвайте с изводите. Добре е да избягвате да вземате решения. Ако налагате личното си мнение, вероятно ще направите грешка. Работете тихо и кротко.


 

ВЕЗНИ

Бъдете разумни

 

Днес не си позволявайте инвестиция или действие, които могат трайно да навредят на вашия финансов бюджет и стабилност. Денят изисква да бъдете пестеливи. Ще получите приходи от вече свършена работа, но тези приходи трансформирайте в спестявания, а не в харчове. Бъдете разумни.


СКОРПИОН

На пиедестал

 

След вчерашния празник днес сте енергични и бързате да свършите колкото се може повече работа. Учудвате колегите си, защото бликате от идеи и жизненост. Днес някои ваши предишни действия ще дадат своите резултати. Пълнолунието ви прави горди с това, което вършите. Вие сте на пиедестал, това е вашият миг.


СТРЕЛЕЦ

Търсите си белята

 

Вместо да се отделите някъде на тихо място, без да общувате и да влизате в конфликти, вие сякаш нарочно търсите възможност да влезете в пререкания с хората наоколо. Дразните ги с думите и жестовете си, натрапвате се, за да предизвикате конфликт. Сами си търсите белята. А денят може да е доста спокоен, ако го избегнете.


КОЗИРОГ

Помагат ви

 

Успехите са ви в кърпа вързани, ако действате последователно и не се съмнявате в намеренията на колегите си. В момента те желаят да ви помогнат и да ви подадат колкото се може по-щедро ръка за помощ. Резултати от предишни ваши действия ще ви зарадват. Чувствате се горди със себе си.


ВОДОЛЕЙ

Хубави промени

 

В четвъртък вашето настроение е прекрасно и това си личи от усмивката, която сияе още от сутринта. Предстоят благоприятни промени в социален план. Ще се срещнете с хора, които могат да придадат нов облик на живота ви. Няма нужда да ги отбягвате или да демонстрирате някакво надмощие. Бъдете приятели с тях.


РИБИ

Успехи

 

И при вас нещата се редят и потръгват малко по малко. Е, днес ще срещате определени трудности, но в същото време усещате силната подкрепа на късмета във всяко едно начинание. В момента, в който попаднете в задънена улица, веднага ще ви хрумне как да се измъкнете. Днес сте ловки и успяващи.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *