373 четения

Кметицата на Никюп търси антични репортери сред туристите

„СТАНИ АНТИЧЕН РЕПОРТЕР“ Е КРЪСТИЛА ПОРЕДНАТА СИ ИНИЦИАТИВА ЗА НИКОПОЛИС АД ИСТРУМ КМЕТИЦАТА НА НИКЮП ЙОРДАНКА АТАНАСОВА. Тя предизвиква всички туристи и посетители на обекта да се снимат сред чудесните руини на Античния град и да качват снимките във Фейсбук.
„И без това всички го правят. А и снимките в Никополис ад Иструм стават прекрасни. Затова предлагам на всеки, който се снима на обекта или снима самия Никополис, да се тагва от мястото. Така снимките ще се появяват и на официалната Фейсбук страница на Никополис ад Иструм. Тя е отворена, всеки може да качва на нея снимки. А и истории за това как се е почувствал докато се разхожда в града, какво знае за Никополис, какво е научил, докато е слушал екскурзоводите“, обяснява г-жа Атанова.
И допълва, че тя лично ще следи снимките и историите в страницата и всеки месец ще избира най-любопитните, а авторът им ще получава от нея като подарък сувенир. „Изненадата може да стигне и до този, чиято снимка или пък история е получила най-много харесвания във Фейсбук, предизвикала е коментари. Искам да направим движение „Предай нататък“ и всеки турист, стига да пожелае, да се превърне в рекламно лице на Никополис ад Иструм“, споделя Йорданка Атанасова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!