Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

3018 нарушения са установени по време на акция „Скорост“

3018 нарушения на скоростта са установени в област В. Търново по време на провелата се в периода 13-20 май специализирана полицейска операция за контрол на скоростните режими.  От тях 1582 са в населени места и 1436 извън населено място. 19 от водачите, нарушили ограниченията на скоростта ще бъдат санкционирани с лишаване от правоуправление за срок от 3 месеца и глоба.
По време на акцията устройствата за контрол на скоростта са засекли в района на Западен пътен възел във В. Търново автомобил, движещ се със 153 км/ч, при ограничение на скоростта от 50км/ч. На разклона за П. Тръмбеш е засечен автомобил със скорост 150 км/ч, при ограничение 60 км/ч и в Лясковец е засечен автомобил, движещ се със 109 км/ч при ограничение на скоростта от 40 км/ч.
Входа на специализираната полицейска операция са отнети 32 свидетелства за управление на автомобил, заради неплатени глоби, връчени са 129 електронни фиша на водачи на моторни превозни средства и 9 на пътници в автомобилите. Образувани са 10 бързи производства.
Контролът на скоростта в област В. Търново ще продължи.

One thought on “3018 нарушения са установени по време на акция „Скорост“

  • 25.05.2020 в 17:53
    Permalink

    Моята теория: Представете си един път, това е вашият живот от раждането до смъртта. А Вие сте една кола, нова, но Вие избирате какъв да бъде пътя Ви. Той може да стане с много завои, ако имате трудности, ако се колебаете, ако не учите и т.н., с много дупки, ако правите грешки или лоши постъпки или прекалявате с алкохол, цигари , наркотици и храна. Много хубава и права магистрала, но ако карате бързо все един ден ще збъркате и ще катастрофирате. За всичко във вашият живот сте виновни само Вие. По пътя Ви ще се прибавят и метеорологичните условия, ще завали сняг и ще се заледи, ще забоксувате, може и да ви се размине, но може и да се наложи да се върнете и продължите по друг път, при развод или раздяла, но това е нормално, ще завали силен дъжд , ще има градушка, обиди, разочарования, трудности, но трябва да карате. Ще пече много , това ще е стремеж, стрес, много работа…и така Вие трябва да се задържите на пътя. Ако карате само през дупките, един ден колата ви ще започне да трака лопа и ще се счупи някоя част , ще я смените, но и може да стане така, че ще се счупи завинаги. Не бързайте да счупите вашата кола, защото друга няма да има…

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *