Каква вещаят звездите за 7 юли, вторник

Луната е във Водолей. Фаза – пълнолуние. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на вените. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени, диагностицирането на очни заболявания, раздвижването на стави.

Красота и външен вид: Прекрасни са спортовете, свързани с източни бойни изкуства. Отидете на йога, за да релаксирате. Направете раздвижване по време на физиологичните почивки в работата, за да не получите разширени вени.

Хранене и диета: Хапвайте леки храни, като се придържате към основното правилно да се храните по малко и начесто. Днес е позволен шоколадът в малки количества. Едно блокче ще ви се стори много по-изкусително и вкусно, отколкото цял един шоколад.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Садене и пресаждане на цветя и растения: до 7,58 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува във Водолей. Провокира новаторското ни мислене и днес можем да разрешим възникнали въпроси и проблеми по иновативен начин и чрез постигане на съгласие с хората около нас.


ОВЕН

Хармония

Щастието е с вас и във вторник, когато лесно можете да разрешите всякакви проблеми и въпроси, като търсите съгласието между вас и хората около вас. Желанието ви да постигнете хармония във всяко едно отношение е водещо. В личните взаимоотношения денят е също толкова хармоничен.


ТЕЛЕЦ

Претрупани с ангажименти

Радвате се на благоприятно стечение на обстоятелствата и развитие по проблем, който бяхте започнали да разисквате в последните няколко седмици. Време е да си отдъхнете след успешно свършената работа. Въпреки това, не се отпускайте. Днешният вторник ви претрупва с малки ангажименти на работното място. Ще се справите.


БЛИЗНАЦИ

Нови запознанства

Вторник е благоприятен ден за вас. Заредени сте с оптимизъм и положителна енергия. Желанието ви да подобрите настроението и на хората около вас ще ви помогне да се сближите с тях и да скъсите дистанцията във взаимоотношенията. Този ден ви помага да осъществите и нови връзки и запознанства.


РАК

Спокойствие

Не бързате за никъде. Въпреки че вчера започнахте усърдна работа, днешният ден ви носи успокоение. Сякаш имате време за всичко и минутите ще ви стигнат за всяка набелязана задача. Вие така или иначе днес не сте поставили множество задачи в план-графика си. Това е и причината да ви е спокойно.


ЛЪВ

Скъсяване на дистанцията

Във вторник мислите философски и се стремите да пренесете своите схващания и върху останалите хора от колектива. Имате нужда да споделите нещо важно и днес не можете да търпите тайни около себе си. Скъсявате дистанцията с партньорите и ако до този момент сте били на „вие“, отсега нататък ще сте на „ти“.


ДЕВА

Ползотворен ден

Още сутринта сте си направили график, който трябва да изпълните до следобедните часове и края на работния ден. Никой не може да ви отклони от замисленото, колкото и допълнителни задачи или ангажименти да ви трупат на плещите. Днешният ден е ползотворен и ще се справите с работата си.


ВЕЗНИ

Нов хубав и ползотворен ден

Във вторник се чувствате прекрасно. Будите се в добро настроение, след като през нощта сте спали спокойно. Отпочинали сте, а ви очаква нов ден, изпълнен със стремителни цели и идеи, които трябва да превърнете в реалност. Освободете съзнанието си от излишни паразитни мисли. Гледайте напред.


СКОРПИОН

Не се мъчете

За разлика от Везните вие сте далеч по-мудни и бавни в действията си. Днес изпийте кафето си на спокойствие и не позволявайте на никого да ви се намесва в плановете. Не изпълнявайте чужди заръки и не се нагърбвайте с много работа, защото ще ви е нужно извънработно време, за да я свършите.


СТРЕЛЕЦ

Приказки, но и действия

Във вторник далеч не сте концентрирани и сдържани. Напротив, вие сте доста разпилени и не можете да се съсредоточите в плановете си. Действате хаотично, но истината е, че ще се справите с всичко предприето и то – със задоволително добри резултати. Говорите много и често досаждате на колегите си. Но чувството ви за хумор ви прави особено симпатични.


КОЗИРОГ

Пари

Добрите вести днес идват в сферата на финансите. Подобрение на състоянието на личния бюджет, както и на спестяванията ви са основен щрих в прогнозата за вторник. Разпределете средствата си за дните до следващата заплата. Можете да си позволите придобивка, но след края на тази седмица.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете активни

Луната гостува във вашия знак. Прави ви енергични, дееспособни, но и доста емоционални на моменти. Вторник поставя началото на нов едномесечен период и е възможно да ви се случат някои важни промени, които ще заформят тенденциите за следващите дни. Бъдете активни.


РИБИ

Нужда от спокойствие

Вглъбени сте в себе си. Чувствате, че е време да се оттеглите от някои дейности на работното място, които ви идват в повече. От онези, които ви уморяват прекалено много, без да ви носят ползи. Не се претоварвайте, а вечерта си легнете по-рано. Можете да предпочетете компанията на интересна книга преди сън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *