91 четения

Надъхаха „железничарите“ за победи

Четири лева ще струват за възрастни билетите за мача с „Нефтохимик“, пенсионери и студенти плащат по 2 лв., учениците влизат безплатно

 

Председателят на Общинския съвет на Горна Оряховица Димитър Николов, заместник-кметът Стефчо Алипиев, председателят на Постоянната комисия по младежта и спорта към местния парламент Георги Бижев и клубната легенда Ангел Минчев се срещната с футболистите на „Локомотив“ в навечерието на сезона. Четиримата поздравиха играчи и треньори, гарантираха им подкрепа и поискаха от тях да вярват в идеята „Локомотив“ и да играят така, че да дават самочувствие и идентичност на горнооряховчани.

„Най-големият успех на Община Горна Оряховица е, че успя да съхрани клуба и отбора въпреки тежката за всички обстановка. Направихме го и заради публиката, която горещо подкрепя своя отбор, и за момчетата от местната школа, които знаят какво е „Локомотив“ за Горна Оряховица. Младите трябва да компенсират липсата на опит и майсторство със себераздаване, а от професионалистите, които сме привлекли този сезон, разчитаме да ги напътстват и да бъдат толерантни към грешките им. Защото всеки трябва да направи своите грешки, това е част от растежа. Пожелавам „Локомотив“ да остане социален феномен, да играе съвременен, атакуващ и най-вече привлекателен футбол“, каза Димитър Николов.

Стефчо Алипиев пожела успех на отбора от името на кмета инж. Добромир Добрев и от свое. Георги Бижев пък ги увери, че имат безрезервната подкрепа на целия град, на Общината, бизнеса, на всички спортни деятели, и изказа благодарности и към председателя на клуба Иво Димитров. Да се докажат на терена, бе заръката на Ангел Минчев.

На 8 август 2020 година (събота) от 20:00 часа ОФК „Локомотив” приема отбора на ПФК „Нефтохимик” (Бургас) в двубой от първия кръг на новото футболно първенство на Втора професионална лига.

Според заповед на здравния министър при провеждане на спортни състезания на открито се разрешава при заетост на местата до 50% от капацитета на съответното спортно съоръжение – до 1000 души на сектор, сядане през седалка и спазване на физическа дистанция от метър и половина между присъстващите.

На стадион „Локомотив” ще бъдат отворени за зрители сектори „А” и „Б” при задължително спазване на заповедта на здравния министър.

Очакваме всички организирани фенове да изпълнят сектор „А”, дрескодът ще е „черно-бяло”, призоваха от клуба.

Билетите за мача ще са с цена от 4 лева, пенсионери и студенти заплащат 2 лева, а за учениците входът е безплатен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *