149 четения

Какво вещаят звездите за 22 септември, вторник

ОВЕН

Работете до обяд

 

Откажете се от разговорите, които не водят до смислени решения и до полезни за вас крайни резултати, ако сте на работното място в празничния ден. Работете само до обяд и отхвърлете най-важните си задачи, за да избегнете критиката. На работното място се справяте добре. Отхвърлете повече от планираната работа и ще приключите работния си ден доволни от себе си.


ТЕЛЕЦ

Разправии

 

Ако работите в празничния ден, разправии на работното място са повод за раздразнение, което е причина за размяна на обидни думи между вас и колегите ви. Незначителни и забравени проблеми непрекъснато ще ви напомнят за себе си. Ако не се заемете веднага с отстраняването на трудностите, след време ще ви бъде невъзможно да се справите.


БЛИЗНАЦИ

Търпение

 

Не провеждайте предварителни разговори за разширяване на бизнеса или за смяна на работното си място, защото няма да получите подкрепа в този празничен ден. Бъдете предпазливи при запознанства, особено ако са свързани с деловите ви планове. Смелостта ви и търпението са единствените, които ще подпомогнат реализацията на плановете ви.


РАК

Справяте се

 

Имате възможност да се справите със задачите си, въпреки възникващите не по ваша вина трудности на работното място, които са преодолими, но досадни и изнервящи. Щастието е кацнало на рамото ви в празничния ден. Обмислете идеята си за нова работа и да привлечете нови делови партньори. От вас зависи да не пропускате подходящия момент.


ЛЪВ

Финансов успех

 

Днес, в празничния ден, ще откриете начина за подобряване на финансовото си положение, въпреки че банковата ви сметка не е причина за притеснение. Избегнете бъдещ конфликт с ръководството заради прояви на капризи. Ще се засили желанието ви да се противопоставяте на хората от деловото си обкръжение. Не изяснявайте отношенията си.


ДЕВА

Приемете помощ

 

Промените, които в празничния ден предприемате заедно с вашите колеги, ви позволяват най-накрая да завършите отдавна започнати задачи. Не отказвайте помощ, ако колегите ви я предложат. Бъдете аналитични и честни към себе си. Признавайте грешките си. Заемете се с рутинните си, макар и не особено приятни професионални задължения.


ВЕЗНИ

Трудности

 

В празничния ден се сблъсквате с трудности, част от които сте предизвикали сами. Засиленият стремеж да съхраните материалните си придобивки ще предизвика неприязненото отношение на околните. Въпреки желанието ви да се заемете с новите си задачи, по-добре завършете доходоносните, които сте загърбили. Ще си спестите проблеми с ръководството.


СКОРПИОН

Изнервени сте

 

На работното място в празничния ден ви очакват разправии с колегите ви, въпреки че не сте ги предизвикали с нищо, но явно сте изнервени, че се налага да работите. Не споделяйте плановете си, защото ще ви провалят заради бликналата завист. Работата няма да ви достави удоволствие, но нови познати ще ви отворят очите за нови професионални възможности за изява.


СТРЕЛЕЦ

Конфликти

 

Завистта на неприятели не ви оставя и в празничния ден и ви потиска и пречи на ползотворната работа. Не е изключено влошаване на материалното ви състояние поради ваши грешки. Не отказвайте помощ от приятели и роднини. Възможни са конфликти с ваши нови и некомпетентни колеги. Разумните действия ще ви помогнат да ги предотвратите.


КОЗИРОГ

Напрежение

 

В този празничен ден сте напрегнати и склонни към заяждане, ако сте на работнотото място. Избягвайте новите запознанства. Неочаквани събития могат да променят професионалните ви планове. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни. Въпреки нежеланието ви, отхвърлете най-важните си задачи, за да ви зарадват приходи.


ВОДОЛЕЙ

Не се натоварвайте

 

Ще изпитате желание да творите. Успехът е със занимаващите се с производство, които ще реализират добри печалби в празничния ден. Деловите предложения водят до бъдещо подписване на изгодни договори. Не надценявайте силите си и не се захващайте с работа, която ще ви натовари и притесни. Приходите може и да не ви купят здраве.


РИБИ

Проблеми

 

В празничния ден очаквайте проблеми, заради нежеланието ви да признаете собствените си слабости и грешки и да ги отстраните. Очаквайте новина за обещани финансови постъпления, които, ако отпускащите сумата са коректни, ще ви позволяват да инвестирате във ваш проект. Пазете се от неприятели. Доверявайте се повече на своята интуиция на работното си място.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 22 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на увеличени приходи. Ако сте безработни, сега е моментът да си намерите работа или да започнете собствен бизнес. Не взимайте кредити и заеми, ако няма да успеете да ги върнете в рамките на личната си година. Не отказвайте работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!