АСТРОХОРОСКОП ЗА 22.10.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 22 ОКТОМВРИ

Луната е в Козирог.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.

Минералите на деня са планински кристал и рубин.

Забранени са маникюрът и педикюрът, подстригването на косите, ваденето и лечението на зъби, масажът на краката и стъпалата, началото на диета. Позволени са епилацията, терапиите на тялото и лицето. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Планирайте бюджета

 

Време е да планирате грижливо бюджета си и за първата половина на годината. Но проявявайте щедрост, защото скоро ще имате нужда от пари и ще съжалявате, че сте били неблагоразумни. Днес се срещнете и поговорете с ваши колеги извън работното място. Така никой няма да ви притеснява и ще получите желаната информация.


ТЕЛЕЦ

Имате успех

 

Ще се ядосате, защото ще получите отказ от ваш приятел, на когото разчитате, и сте помолили да ви помогне, но той е проявил егоизма си и завистта си към вашите бъдещи успехи, подтикнат и от ретроградния Меркурий. И без него ще сте блестящи. Трудностите са причина да се справяте по-бавно със задачите си, но успехът няма да ви изостави. Бъдете отговорни към работата си.


БЛИЗНАЦИ

Успешни промени

 

Работете активно и не отказвайте предложенията за помощ, стига да не са злонамерени, заради все още ретроградния Меркурий. Ще се справите успешно с всичките си задължения. Промените и пътуванията са успешни. Обогатете се с нови знания. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място.


РАК

Не сте обективни

 

Днес сте заредени с оптимизъм и желание да изясните недоразуменията на работното място. Стабилните отношения ви гарантират подкрепа от страна на ваши делови партньори. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни и ще стане причина за разправия с колегите ви, ако решите, че сте уверени в правотата си и се противопоставяте, въпреки ретроградното движение на Меркурий.


ЛЪВ

В добра форма

 

Действайте организирано и целенасочено. Днес сте в отлична форма. Въпреки този факт, не отказвайте помощ, ако искате да се справите без проблем с работата си, но не бива да пренебрегвате изискванията на ретроградния Меркурий. От вашата упоритост зависят успехите ви на работното място и бъдещите ви професионални планове.


ДЕВА

Не прибързвайте

 

Денят не е добър за преглед на документи, защото Меркурий е все още ретрограден. Не отказвайте пътуване, дори и ако се налага да ви заместят на работното място. Справяте се отлично с професионалните си задължения. Прибързаността е забранена. Увеличете приходите си. Не се колебайте и проведете важните служебни разговори.


ВЕЗНИ

Завършете задачи

 

Постигнете стабилност на работното място. Имате възможност да завършите доходни задачи, но не и да започвате нови, защото Меркурий е все още ретрограден. Радвате се на успех и признание. Оценката, която ще получите днес, е от значение за новите ви проекти и за материалното ви състояние.


СКОРПИОН

Отменете запознанства

 

Имате нужда от подкрепа на вашите планове, но и шанс за възход. Не предявявайте прекалено високи изисквания към колегите си заради ретроградния Меркурий и възможни проблеми в отношенията. Деловите разговори са успешни. Пазете се от прикрити недоброжелатели. Бъдете внимателни към новите делови запознанства. По-добре ги отменете.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете умерени

 

Ще получите добро заплащане след като работите активно, но бъдете умерени и спазете изискванията на ретроградния Меркурий. Очаквайте промени и приятни новини, свързани с материални успехи. В лошо настроение сте във втората половина на деня, но ще го преодолеете. Отложете деловите срещи и разговори.


КОЗИРОГ

Без начинания

 

Днес сте избухливи и заядливи, провокирани и от забраните, наложени от ретроградния Меркурий. Въпреки намерението ви да не работите, се налага да се заемете с преките си професионалните задължения. На работното място завършете започнатото. Начинанията са нежелателни. Настроението ви е променливо и води до грешки.


ВОДОЛЕЙ

Не спорете

 

Използвайте възможността да промените нещо в живота си и да го направите по-добър. Рутинните занимания ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да сте в хармония с изискванията на ретроградния Меркурий. Не планирайте срещи с приятели и не спорете с никого. Отложете деловите разговори и оставете начинанията за друг ден.


РИБИ

Себеанализ

 

Ще изпитате желание да се скриете, да се отдадете на себеанализ, за да прецените какво постигнахте през изминалата седмица. За съжаление служебните ви задачи не търпят отлагане. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, защото ви гарантира добри приходи в началото на тази седмица, но само ако ще я завършите бързо и спазвате изискванията на ретроградния Меркурий.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 22 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е емоционална. Бъдете внимателни, защото трудно контролирате емоцията си, а чувствителността ви пречи да възприемате дори и градивната критика по ваш адрес. Отстранете от пътя си хората, които ви вредят. Начинанията са забранени.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *