Вашият хороскоп за 7 януари, четвъртък

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 7 ЯНУАРИ

Луната преминава от Везни в Скорпион.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.

Минералите на деня са планински кристал и рубин.

Ограничете приема на алкохол. Забранени са пилингът и антицелулитната терапия. Позволени са масажът на лице и тяло, епилацията, маникюрът и педикюрът.

До прехода на Луната са забранени операциите на бъбреците, пикочния мехур и подстомашната жлеза, а след това на половите органи, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Не критикувайте

От една страна, сте разочаровани от вашите близки и колеги, а от друга, ви очакват положителни промени, но не могат да ви споходят, ако не сте внимателни в думите си и обиждате с критика без доказателства. Занимаващите се с частен бизнес да не подготвят договори, с изключение на тези, които се занимават с търговия, въпреки че и за тях днес не е доходоносен ден.


ТЕЛЕЦ

Не обещавайте

Стабилизирайте постигнатото и финансовото си състояние. Нуждаете се от почивка, за да не навредите на здравето си, затова, ако имате възможност, е добре да си останете у дома. Заетите в банковата система да не се изкушават на маса и на чашка да дават обещания за кредитиране на своите приятели. Няма да блеснат, но може да си навредят.


БЛИЗНАЦИ

Не давайте заем

Денят не предполага прекомерна работа, но бъдете отговорни и перфектни по отношение на служебните си задачи, ако се налага да се занимавате с тях. Проявете търпение и разбиране към досадни гости, които целят да ви изнудят да им дадете заем, който, въпреки обещанията, нямат намерение да ви връщат. Може да ги искат за развлечения или защото някой ги притиска да му върнат дълг, затова бъдете внимателни.


РАК

Избегнете срещи

Вместо да се ядосвате на колегите си, че сте по-заети от очакваното заради техни задължения, с които са натоварили вас, се огледайте и се заемете със служебните си задачи. Избегнете всички делови срещи и разговори, защото няма да ви донесат нито полза, нито успех, но ще ви загубят времето. Избегнете и запознанствата, които ви изнервят допълнително, особено ако не са ви приятни.


ЛЪВ

Нямате късмет

В този ден сте готови за трудови подвизи, очаквате приходи, но сте разсеяни заради започнали отношения с ваше ново завоевание. Предпазвайте се от разочарования. Късметът не е на ваша страна. На работното място завършете задачите и вечерта се отдайте на активна почивка. В служебните ви отношения цари хармония, която може да се срине заради вашето безпричинно недоволство.


ДЕВА

Не се инатете

Овладейте ината си, който вреди на личните ви отношения и ви носи самота, но също така блокира добрите ви възможности и успехи на работното място, ако не сте отговорни поне към себе си. Не е изключено да проведете неочаквани делови срещи, които ще се окажат началото на продължителни успешни отношения.


ВЕЗНИ

Не споделяйте

Запознанствата преценявайте правилно, за да си спестите бъдещи проблеми, особено ако са свързани и с професионалните ви планове. Предприемете промени, но разчитайте на себе си и не споделяйте плановете си. Не пропускайте вечерта да си дадете почивка, дори и ако имате до късно делови задължения.


СКОРПИОН

Бъдете предпазливи

Общувате с нетипична за вас лекота. Не се изкушавате да жилите с думи и дела. Не е във ваша полза да сте прекалено доверчиви, инатливи, критикуващи и да се изкушавате да флиртувате. Деловите разговори са успешни преди обяд. Въпреки, че сте доволни от срещите, които сте планирали за този ден, предпазливостта е задължителна.


СТРЕЛЕЦ

Не подписвайте

Проявете сдържаност и търпение, за да се справите с трудностите в личен план, които ви изнервят без причина или заради вашата гузна съвест. Не са изключени роднински скандали, имотни разправии и проблеми, в които ще намесят и вас. Не е във ваша полза да обсъждате сделки или да поставяте подписа си под тях, а и денят го забранява.


КОЗИРОГ

Бъдете внимателни

Тези от вас, които пътуват, да избягват запознанствата и да не разчитат на късмета си. В тяхна полза е да бъдат внимателни с всяко свое действие и дума. На работното място успехът е с вас. Може да ви изнудят да проведете срещи с ваши делови партньори. Не давайте обещания за съвместен бизнес или за участие в нови проекти.


ВОДОЛЕЙ

Пътувайте

Предстоят ви успешни делови запознанства, но не е редно в този ден да въвеждате непознатите хора в работата и плановете си, защото не знаете защо са избрали точно вас за партньори. Не разчитайте на късмета си, а работете отговорно. Този ден ви позволява да пътувате и да водите преговори за бъдещо съдружие. Късметът може да ви изневери само ако решите да вървите срещу съдбата си.


РИБИ

Без запознанства

На работното място ви очакват успехи, но и разочарования заради вашите колеги, които не са достатъчно отговорни. Ако сте спокойни, ще ги избегнете още сутринта и ще продължите уверено към целта си. Във ваша полза е следобед да проведете планираните срещи. Предпазвайте се от делови запознанства.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 7 ЯНУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна, изпълнена с неочаквани препятствия, породени от странични фактори, които ви съветвам да приемате като предизвикателство. Разчитайте на житейския си опит. Големите начинания са забранени. Успехът и приходите идват с рутинната работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *