374 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 03.03.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР, 3 МАРТ

Луната е в Скорпион.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Забранени са пилингът и подстригването на косите. Позволени са коламаската, масажът, епилацията и лечението и ваденето на зъби.

Забранени са операциите на половите органи и дебелото черво, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Равносметка

Въпреки че денят е празничен, за мнозина е работен. Подобрете финансовото си състояние и си направете равносметка на постигнатото. Овладейте емоциите си, особено ако се опитват да ви обиждат във връзка с вашия професионализъм и интелект. Влошаването на отношенията с колегите ви е заради вашите отлични приходи.


ТЕЛЕЦ

Имате успех

Сутринта в празничния ден проявете такт и сдържаност в семейството. Не отлагайте деловите срещи и стартът на нови задачи. Успехът е с вас, въпреки че малко сте загубили увереността във възможностите си. Ще се сбъднат надеждите ви и ще осъществите вашите служебни планове. Предстои ви промяна и още приходи.


БЛИЗНАЦИ

Приходи

Обзел ви е песимизъм, въпреки че денят е празничен. Начинанията ви носят успех и финансови постъпления, а също и признание, което ще ви изкачи на нов професионален връх. Разчитайте на интуицията си. На работното си място можете да помислите за новите си идеи и да направите малка крачка към тяхната реализация.


РАК

Не се претоварвайте

Успехът в този празничен ден е с всички, които са разумни и практични при уговаряне на инвестиции или пък при решение да поставят началото на свои лични проекти. Въздържайте се от делови пътувания. Не се опитвайте да отхвърлите непосилни за вашите възможности професионални задачи, само за да блеснете пред колегите си.


ЛЪВ

Анализирайте

Проведете планираните срещи, въпреки че денят е почивен, и след това се отдайте на задълбочен анализ на предстоящите начинания. Ако сте изнервени и избухливи на работното място и не преценявате думите си, ще попречите сами при реализацията на плановете си, а иначе подкрепата ви е гарантирана.


ДЕВА

Имате подкрепа

Днес, в празничния ден, ви покровителстват хора, заемащи високи постове в държавата, които са впечатлени от вашите умения. Приемете с благодарност подкрепата им. Вашият успех ще ги зарадва. Възможни са разправии с ваши делови партньори заради неизпълнени техни задължения.


ВЕЗНИ

Признание

Всички планове, въпреки празничния ден, намират подкрепа, ако си наложите търпение. Приходите, които ще получите преди края на работното време, са отлични и ще ви позволят да намалите темпото на работа. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание.


СКОРПИОН

Делови успех

Въпреки че и в празничния ден всички ви товарят с проблемите си, имате възможност да осъществите мечтите си. Те ще ви отворят вратата към успешен професионален път. Разговорите и деловите ви срещи ще бъдат успешни. Късметът е с вас, но все пак е добре да разчитате на знанията и професионализма си.


СТРЕЛЕЦ

Нов подем

Следвайте вашата цел за деня упорито, без притеснения от трудностите по пътя и въпреки че е празничен. До края на деня ще бъдете възнаградени. Бъдете сдържани и избегнете грешките. От вас зависи да не пропуснете решаващия момент в живота ви, позволяващ промени и скок към нов професионален връх.


КОЗИРОГ

Справяте се

Без да се съобразявате с мнението на вашите колеги и въпреки че денят е празничен, поставете началото на нови занимания, които изискват да сте внимателни. Надеждите ви, че ще получите подкрепа, може да се окажат нереални. Ако имате спешни задачи на работното място, се справяте успешно.


ВОДОЛЕЙ

Не прибързвайте

Може да се окажете разочаровани заради вашите политически убеждения и имате възможност да оцените вашите пристрастия и тези на другите и да прецените мястото си. Ще блеснете с успехите си. Не избързвайте с действията и с изказванията си. Служебните ви запознанства са добра основа за стабилизиране на материалното ви положение.


РИБИ

Нови позиции

Избягвайте да давате обещания за финансиране на чужд проект, въпреки че искащите да го сторите са избрали празничния ден, за да ви омаят по-лесно. Заредени със сили, успешно завоювате нови професионални позиции. Бъдете самокритични и умерени. Подновете стари познанства. Осъществете професионалните си идеи.


 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

НА РОДЕНИТЕ НА 3 МАРТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да се примирите със съдбовните предопределения и да не сте прибързани. Компромисът е ваш съюзник.

3 март Пламен Цаков – директор на ОП ПРОИ – П. Тръмбеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *