265 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 08.03.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 8 МАРТ

Луната е в Козирог.

Цветът е сребристосин.

Минералът – александрит.

Забранен е масажът на бедрата, краката и прасците заради опасност от венозни кръвоизливи. Забранено е полагането на постоянен грим. Позволено е началото на диета. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Бъдете уверени

 

Ще се разочаровате от некоректното поведение на ваш колега, който е получавал помощ от вас, а сега се опитва да ви злепостави. През следващата седмица имате насрочени разговори в банкова институция, за да преговаряте за финансиране на ваш проект. Успехът е на ваша страна, ако се подготвите и бъдете уверени в думите си.


ТЕЛЕЦ

Бъдете отзивчиви

 

Денят ви е наситен с работа, с уреждане на пътуване, с вечеря, свързана с успех на ваш колега. Бъдете отзивчиви, ако някой търси помощта ви. Ще ви донесат покана за събитие през следващите дни. Преценете дали си струва да отидете, ако струпването на хора не отговаря на наложените правила за съхраняване на вашето здраве.


БЛИЗНАЦИ

Не бъдете заядливи

 

Отменете деловите срещи и не провеждайте разговори с вашите колеги, ако целите да докажете пропуските им, пък и времето на наложената карантина изисква да не сте заядливи. Заемете се с преките си професионални отговорности и с творческа работа. Необходимостта да получите на всяка цена признание ще ви създаде много проблеми.


РАК

Не спорете

 

Днес сте напрегнати заради спешни задачи на работното място. Не се занимавайте със странични проблеми и не позволявайте на колегите да ви прекъсват и разсейват. В никакъв случай не жертвайте кариерата си заради нечии претенции. Не спорете заядливо, ако нещо при изпълнението на служебните задачи не ви харесва.


ЛЪВ

Не нагрубявайте

 

Не допускайте вашата наивност да се превърне в причина да ви използват за чужда кауза. Гонете своите цели и отказвайте да се съобразите с исканията на вашите колеги. Бизнесмени и финансисти ще се справят отлично със задачите си, ако са взели работа у дома. Внимавайте да не нагрубите подчинените си.


ДЕВА

Преборете егото си

 

Планирайте внимателно разходите си, за да не нарушите финансовия баланс на вашата фирма, ако се налага да плащате за лечение на ваши подчинени. Очаква ви небивал успех на работното място, ако надмогнете егото си и съумеете да се възползвате от помощта на колегите. Не отлагайте деловите си срещи, дори и да не сте уверени в себе си.


ВЕЗНИ

Не сменяйте работата

 

Предстои ви да вземете решение, свързано с желанието ви да промените работното си място, но ви съветвам да не го правите сега. Преценете дали сте готови в този момент да поемете новите отговорности. Позволено ви е да предприемете важни промени в живота си, които сте планирали, но не и импулсивни заради хрумване тази сутрин.


СКОРПИОН

Не се намесвайте

 

Не се опитвайте да оправяте съсипаните отношения между вашите колеги, защото с намесата си ще загубите подкрепата на всички. По-добре запазете мълчание и се отдайте на работата си. Денят е идеален за делови срещи, както и за нови делови запознанства. Справяте се успешно със задачите си на работното място.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете активни

 

Пред вас е успешен ден, който изисква да не се отпускате, да сте активни и на работното място, но да не допускате съвети от хора, които нямат право на намеса в задълженията ви. Не пропилявайте шансовете си за обмисляне на печеливши начинания заради прекалено дълъг размисъл. Обърнете внимание на деловите предложения.


КОЗИРОГ

Материален успех

 

При среща с влиятелна личност заложете на вашия чар и интелект. Потънали сте в мисли заради възникналите проблеми в личния ви живот. Освободете се от тях, за да не пропилеете възможностите за професионален усМпех. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Подновете отношенията си с делови партньори.


ВОДОЛЕЙ

Приемете помощ

 

Подгответе се за кратко пътуване до ваши роднини вечерта или на следващия ден, но се съобразете с обстановката в държавата. Не си позволявайте забележки към вашите колеги. Ако ги предизвикате с критиката си и се впуснете в спор, ще провалите служебните си задачи. Не отказвайте предложената помощ. Не създавайте конфликти.


РИБИ

Бъдете предпазливи

 

Предпазвайте се от недобронамерени познати, които ще ви се обадят днес, за да ви искат пари. Вашите отношения с деловите партньори са отлични, но малко предпазливост не е излишна. Внимавайте да не се окажете замесени в сделка, от която ще претърпите неочаквани загуби. Не влизайте в спор с колегите си.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 8 МАРТ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква по-често да се усамотявате, да анализирате изминалите години и да осъзнаете грешките си. Идеална е за обогатяване с нови знания, специализация, курсове за преквалификация.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *