Александър Томаш призова великотърновци за подкрепа във възловия мач със „Славия“

Надявам се всичко да се реши на терена и без задкулисни решения, ние ще дадем всичко от себе си в името на „Етър”, заяви старши треньорът на „виолетовите” Александър Томаш преди възловия мач срещу „Славия”.

„Етър”, „Славия”, „Ботев” (Вр), „Ботев” (Пд) и „Монтана” са отборите, замесени в борбата за оцеляване. Не беше ли редно всички да играем по едно и също време в последния кръг от редовния сезон? Надявам се всичко да се реши на терена и без задкулисни решения! Имаме много проблеми, но сега не е време за оплакване. Трябва да излезем и да дадем максимума от себе си! Съперникът е мотивиран. Ние трябва да отговорим със сърце, агресия и воля.

Надявам се факторите, които ще решат изхода, да са концентрацията, физическата и психическата издръжливост. Пожелавам на съдиите да останат незабележими и да напуснат терена с чиста съвест”, коментира Александър Томаш.

„Добрата новина е, че властите позволиха да има фенове на трибуните. Призовавам всички, които обичат „Етър”, да дойдат и да ни подкрепят! Ние усещахме вашата любов, когато бяхте в подстъпите на стадиона. Сега имаме нужда от вас близо до терена. Нека бъдем едно цяло! Боляри, да защитим честта на града и отбора ни! Нека силата, волята и късметът бъдат с нас! Ще направим всичко в името на „Етър” и Велико Търново!”, сподели наставникът на „виолетовите”.

Двубоят със „Славия“ е тази вечер от 17:45 часа на стадион „Ивайло“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *