След продължителна подготовка в центъра на В. Търново отвори врати аптека „АЛМА“

Обектът за лекарства е изцяло насочен в услуга на здравето и предлага трайно ниски цени на медикаментите

 

АПТЕКА „АЛМА“ ОТВОРИ ВРАТИ В СЪРЦЕТО НА СТАРАТА СТОЛИЦА. Фармацевтичният обект е с изцяло нов дизайн, функционира по иновативен модел и разполага с обогатена гама артикули. Приоритетите на аптеката са да бъде в услуга на здравето, предлагайки огромен набор от продукти на трайно ниски цени.

Концепцията е реализирана от младата и амбициозна търновка Кристина Иванова, която следва инициативата на световен лидер в индустриалния сектор на машиностроенето за реализиране на социалноподпомагащи проекти в областта на здравеопазването.

„Аптеката е създадена с огромното желание да покрива максимално нуждите на хората, стремейки се да внедрява последните новости в бранша и да бъде изцяло социално ориентирана. Залага на качественото и професионално обслужване на клиентите по отношение на техните потребности. В условията на пандемията, която е обзела страната ни, аптеката ще работи на трайно ниски цени“, коментира тя.

Кристина Иванова подчерта, че много държи колективът на аптеката да е от млади и амбициозни професионалисти, които споделят идеята и за социална насоченост и приемат работата като кауза.

Предлагайки богата гама от конвенционални лекарства, отпускани с и без лекарска рецепта, хомеопатия, козметика, хранителни добавки, чайове и детокс продукти, аптека „Алма“ има готовност да започне обслужването на електронни рецепти веднага след като влезе в сила наредбата за промяната.

„Живеем във времена, в които непрекъснато се появяват нови тенденции във всички отрасли. Ще бъдем гъвкави и надграждащи. Този обект ще работи на пълни обороти, за да се чувстват добре хората при нас, професионално обслужени в условията на чиста и безопасна среда. Ние не гледаме на тях като на клиенти, защото смятам, че работещите във фармацевтичния сектор, също както и медиците, изпълняват професията си по призвание“, коментира Кристина Иванова.

Аптеката е отворена всеки ден от 9:00 до 19:00 часа, а в неделя – от 10:00 до 18:00 часа и се намира на бул. „Васил Левски“ №3.

Предстои да се сдобие със своя фейсбук страница, където ще бъдат публикувани новостите, които предстоят в аптеката.

 

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *