27-годишен търновец се прониза с нож в сърцето

27-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СЕ САМОУБИ В ПРАЗНИЧНИЯ 24 МАЙ, научи „Борба“. Той е сложил край на живота си, след като се пронизал с нож в сърдечната област. Деянието е извършено в банята на дома му, който се намира в новата част на квартал „Бузлуджа“. На кървавата гледка се натъкнало семейството на мъжа. Близките били шокирани от случилото се и подали сигнал на телефон 112 в ранните сутрешни часове.

На място пристигат екипи на Центъра за спешна медицинска помощ и полицията. Здравните работници нямало какво да направят, за да го спасят, защото нанесената травма била несъвместима с живота. Освен това човекът бил загубил огромно количество кръв. Медиците констатирали смъртта, а органите на реда останали да уточняват обстоятелства около трагедията.

По непотвърдена информация 27-годишният мъж имал собствен бизнес и в последно време изпитвал сериозни затруднения. Предполага се, че именно финансовите сътресения са го провокирали да предприеме самоубийство. Не се съобщава да е оставил предсмъртно писмо.

Починалият е баща на дете на годинка.

Г. ИЛИЯНОВА

One thought on “27-годишен търновец се прониза с нож в сърцето

  • 25.05.2021 в 15:28
    Permalink

    Какво е работил, дайте повече информация.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *