АСТРОХОРОСКОП ЗА 10.06.2021

Луната е в Близнаци. Фаза – новолуние, което настъпва в 12.53 ч. Цветове – вишнев и червен. Минерали – планински кристал и рубин.

Забранени са масажът на раменния пояс и ключиците, парната баня, подстригването на косите. Позволен е масажът на тялото без упоменатите забрани, той ще е по-полезен, ако не е вакуумен, извършва се без натиск и с козметични продукти, които не зачервяват кожата, ваденето и лечението на зъби. Забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Реална преценка

Не е изключено точно днес да стабилизирате финансовото си положение, при това съвсем неочаквано и за вас самите и въпреки ретроградния Меркурий. Заслужили сте го заради добрите резултати от работата ви в последните дни. Находчивостта ви и умението да оценявате реално ставащото на работното място ще ви позволят да се справите с неочаквана ситуация.


ТЕЛЕЦ

Прекалено разсеяни

Не пътувайте, ако не е наложително и неотложно, защото Меркурий е ретрограден. Странно, но сте и прекалено разсеяни на работното място. По-добре помолете някой колега да свърши работата ви вместо вас, за да си спестите грешки, последвани от упреци и разправии. Съветът ми е, ако е възможно, да отложите част от служебните си задължения.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете сдържани

Денят е неблагоприятен за общуване, а Меркурий е все още ретрограден. Не предизвиквайте проблеми, създаващи повод за скандал с брачната половинка. Бъдете сдържани в изразяване на емоциите и обмисляйте думите си. На работното място сте разсеяни и никак не ви се работи. По-добре отхвърлете за два часа най-важните си задачи и се приберете у дома.


РАК

Бъдете нащрек

Днес сте нервни и страдате от безсъние, което блокира мисловните ви процеси. Причината е в нежеланието ви да видите собствените си грешки и да оправдаете хората от обкръжението си, особено при ретроградното движение на Меркурий. Възможни са финансови загуби, които, ако ги допуснете, ще се отразят на бизнеса ви и на професионалните ви планове.


ЛЪВ

Неочаквано предложение

Ще ви направят неочаквано предложение за нова работа, но преценете добре дали си заслужава да дадете положителен отговор, след като Меркурий е ретрограден. Приемете допълнителна работа само ако прецените, че няма да ви натовари, и с която ще се заемете на следващия ден. Вечерта си останете у дома и си почивайте, за да не си навредите.


ДЕВА

Проявете търпение

Съществува възможност за подобряване на вашето материално състояние, но с разум заради продължаващото ретроградно движение на Меркурий. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви или с ваши познати. Бъдете търпеливи и сдържани, ако се опитват да ви използват. Колегите ви са готови да се включат в предложените от вас задачи, ако не сте прекалено критични към тях.


ВЕЗНИ

Общувате трудно

Днес сте особено несговорчиви и общувате трудно с всички, защото сте склонни или да мълчите, или да обиждате, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Ако решите да пътувате, осъществете намеренията си следобед. Не разчитайте на късмета си. Ако се налага да сте активни и отговорни на работното си място, бъдете търпеливи и си наложете спокойствие.


СКОРПИОН

Рутинни задължения

Въпреки изкушението да работите активно и да притеснявате колегите си, е добре да си наложете спокойствие. На работното място се постарайте да отхвърлите неотложните задължения съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Ако сте на ръководен пост, имате възможност да обмислите за изявилите се ваши подчинени повишение на заплатата след края на лятото.


СТРЕЛЕЦ

Прекалено доверчиви

Излишна мнителност и на моменти прекалена доверчивост са причина за недоразумения в личния ви живот. Деловите срещи са неуспешни заради изискванията на ретроградния Меркурий. Откажете се от разговорите, ако са свързани с бъдещи съвместни проекти. По-добре премълчавайте, ако не сте уверени в коректността на деловите си партньори.


КОЗИРОГ

Разрешавате проблеми

Имате възможност да осъществите идеите си и да разрешите проблемите си, ако сте готови на компромиси, за да получите подкрепата на ретроградния Меркурий. Ще постигнете успех в личния живот. Стига да поискате, ще завършите задачите си на работното място. Не провеждайте разговори, свързани със заеми. Не се съгласявайте да финансирате нечий проект.


ВОДОЛЕЙ

Без излишни спорове

На работното място докажете на всички, че сте способни да постигнете целта си и да завършите започнатите задачи преди посочения срок. Ще впечатлите колегите си и ръководството с вашите умения. Не спорете, ако имат по-различно мнение от вашето, за да не се окажете без подкрепа, особено при все още ретроградния Меркурий.


РИБИ

Запазете хармонията

Отношенията с колегите ви са хармонични въпреки ретроградния Меркурий. Съхранете ги, ако искате да сте сигурни в подкрепата им при осъществяване на споделените с тях професионални планове. От вас зависи дали ще ги спечелите. Не се престаравайте в желанието си да покажете какви добри професионалисти сте, за да не засегнете някой от подчинените и деловите си партньори.


Честит рожден ден на родените на 10 юни!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви поднася положителни емоции, запознанства и възможност да смените средата си. Подбирайте познатите си внимателно, за да не се разочаровате. Не се доверявайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *