Ето какво вещаят звездите днес

В четвъртък може да проявите непоследователност в действията си. Липсата на решителност е предизвикана от движението на Луната във Везни, но това положение също така допринася и за хармоничните връзки и взаимоотношения. Днес се гледа човешкото в хората, техните положителни черти като добронамереност, етичност, взаимопомощ.


ОВЕН

Социални контакти

 

Тази седмица е богата на социални контакти и четвъртък също поддържа тази тенденция при голяма част от Овните. И днес няма да се разминете с вече станалите ежедневни разговори и срещи с различни хора. Бъдете внимателни и не изпускайте от поглед онези, които се ровят досадно и подозрително в личния ви живот. Неслучайно го правят.


ТЕЛЕЦ

Разчитате на подкрепа

 

В четвъртък доста въпроси засягат темата за парите и някои ситуации ви карат да чувствате финансова нестабилност. Наистина има повод за притеснение при една част от представителите на зодията, но за паника не бива да става дума. Още повече че винаги можете да разчитате на един по-заможен член на семейството си.


БЛИЗНАЦИ

Ентусиазирани сте

Решили сте да стреляте напосоки и да стартирате нова дейност в професионалния си живот. В очите ви се вижда ентусиазъм и решителност, които са пленителни и заразни. Завидно е желанието ви за успех и такъв рано или късно ще ви сполети независимо какво казват хората около вас. Не всички ще ви подкрепят и това е нормално.


РАК

Промяна в плановете

Четвъртък идва с по-незабележими перспективи за реализация или служебна активност. Това е ден за ежедневни задължения и дейности, които не изискват поемане на отговорности. Планове правите, но една голяма част от тях ще бъдат променени впоследствие. Има Раци, които ще се почувстват изолирани от обществото днес.


ЛЪВ

Благоприятен ден

 

За Лъвовете четвъртък е ведър и благоприятен ден. Причина за техния ентусиазъм е осъществена сделка или договаряне на допълнителни условия по вече сключени споразумения. Разбира се, ще има и такива представители, чиято цел е да стабилизират положението си в личен план. За тях службата няма да е толкова важна и първата част от прогнозата не важи. Значими обаче ще са отношенията и любовта.


ДЕВА

Допълнителна работа

 

Доста интересен ден ще бъде четвъртък за Девите, защото в момента им се виждат трудни ежедневните сиви задължения, които в други случаи те вършат с лекота. Може би е време за някаква промяна. Още сутринта трябва да се заловят с нещо ново, допълнително, което ще носи и удовлетворение, и допълнителни приходи.


ВЕЗНИ

Заредени с ентусиазъм

 

В четвъртък Везните проявяват оптимизъм и така ще прогонят черните и негативни мисли от съзнанието си. Ето това ще ги спаси от меланхолията и сивото настроение. Професионалните ангажименти ще свършат с не особено удовлетворение. Причината е в липсата на предизвикателства. Могат да се замислят за промяна, която да ги зареди с ентусиазъм и в службата.


СКОРПИОН

Рутинен ден

 

Скорпионите не са в най-добрата си форма и сякаш са се отпуснали, отдали се на спокойствието. Главна характеристика на деня е липсата на предизвикателства и шансове за изява. Звучи скучно от една страна, но пък от друга, точно това време им дава шанс да помислят върху нещо ново, което да развият в следващите дни и месеци.


СТРЕЛЕЦ

Максимален успех

 

В четвъртък активно ще се заловите със своите делови ангажименти и така ще постигнете максимален успех в тази област. Доста срещи и контакти ще осъществите днес и все нещо ще излезе от тях. Ако не друго – то ревността на половинката, която заради вашите служебни срещи за пореден път бива пренебрегвана.


КОЗИРОГ

Справяте се отлично

 

Козирозите в четвъртък се справят отлично с всяка задача, с която са се заели. Това е и причината да са предпочитани като партньори или сътрудници в момента. От работата им не струи някакво особено старание, но фактът, че се справят отлично с отговорностите, е свидетелство за техния успех. Спори ви, използвайте момента.


ВОДОЛЕЙ

Говорите прекалено

 

Натиск или заговор на работното място може да се окаже сериозен проблем за плановете и намеренията на Водолеите днес. Говорят повече от позволеното, споделят с кого ли не бъдещите си намерения, разкриват идеи и тайни от кухнята. Как човек да не им открадне и припише като своя заслуга следващия им проект?


РИБИ

Разочарования

 

Рибите се намират в чудесна ситуация на стабилност и увереност. Въпреки това и при тях не липсват моменти на разочарования от приятелите и обкръжението. Причината е в големите очаквания, които така или иначе никой не може да покрие. Научете се да не очаквате нищо от хората. Само тогава ще се радвате на всяка добре прекарана минута с тях.

 

Тодор Емилов – Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *