Възрастно семейство с благодарност към полицията в Търново за залавянето на джебчийка

Поредното благодарствено писмо получи областната дирекция от граждани, впечатлени както от професионализма, бързата и адекватна реакция, така и от проявеното внимание и човещина от страна на полицейските служители.

В началото на септември тази година възрастно семейство от В. Търново е станало поредна жертва на джебчийка. Съпрузите, разделили се със спестяванията и личните документи на мъжа, подали жалба в полицейското управление. Въпреки че не се надявали на положителен резултат от намесата на полицията, останали впечатлени от вниманието и отзивчивостта на служителите още докато давали сведения. След близо месец усилена работа служители от полицейските управления във Велико Търново и Горна Оряховица установили и задържали извършителката, а откраднатите пари и документи върнали на семейството.

„Забелязвам, че в последните години работата на полицията в област В. Търново се промени. Явно заслугата е и на ръководството. Видяхме това и по време на карантината, когато служителите съдействаха по всички възможни начини, и то не само на възрастните хора. Нашите полицаи се превръщат в пазители. Тези момчета се занимават с всичко и го правят със сърце. Осъзнаваме, че никак не е лесно и им пожелаваме Бог да ги пази! Бъдете благословени вие и целия ви екип! Бъдете здрави! Благодарим ви!“, пише в писмо до директора на ОДМВР – В. Търново, семейството, впечатлено от положителния развой.

Ръководството на областната дирекция приема благодарността като жест на засвидетелствано уважение на хората, което насърчава професионализма, отговорността и личната ангажираност – качества, които са неразделна част от ежедневието на служителите, но често остават незабелязани. Полицаите, пряко ангажирани със случая, ще бъдат поощрени за компетентната работа.

Снимка: интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *