6 ЛВ. ЗА КУБИК ТОПЛА ВОДА ЗА ВСИЧКИ ЛОЯЛНИ И НОВИ КЛИЕНТИ НА „ТОПЛОФИКАЦИЯ – ВЕЛИКО ТЪРНОВО“

„Топлофикация – Велико Търново“ продължава кампанията за насърчаване на лоялността на своите клиенти. За поредна година абонатите плащат само 6 лв. за кубик топла вода. Цената е валидна при плащане на месечната сметка в срок и при липса на просрочени задължения към дружеството. От промоцията могат да се възползват и новите битови клиенти, желаещи включване към топлопреносната мрежа.“, съобщава инж. Александър Димитров, директор на дружеството.

 

„Продължаваме да изпълняваме отговорно своята социална политика, съзнавайки отговорността, поета към всички клиенти на топлофикацията. Стремежът ни е винаги да обслужваме нашите клиенти бързо и коректно. За нас е важно да предоставяме качествени услуги на достъпни цени.“, заяви инж. Димитров.

 

Инж. Александър Димитров изказа благодарност на всички , които коректно заплащат сметките си и са в групата на лоялните клиенти. По думите му, въпреки кризата с COVID 19, много от абонатите намират начин да си покриват задълженията. „През изминалата година отчитаме траен ръст на клиентите, които плащат навреме сметките си за парно и топла вода. Смятам, че тази тенденция е резултат от промоционалната кампания и подобреното клиентско обслужване.“, посочи директорът на топлофикацията. Той изрази надежда, че все повече клиенти ще се включат също в категорията лоялен. „Ценим всички клиенти и Ви уверявам, че ще оправдаем доверието, което ни гласувате. С кампанията, насочена към изрядните клиенти, целим те да плащат по-ниски цени на услугите.“, поясни инж. Димитров. „Стремим се към постоянно усъвършенстване и надграждане на клиентската политика. Ние залагаме на безупречно обслужване и сигурни услуги. Надявам се все повече търновци да припознаят предприятието като техния доверен партньор.“, допълни директорът на „Топлофикация – Велико Търново“

 

„Всички клиенти, които имат въпроси, могат да получат по-детайлна информация на сайта ни или по телефон. Нашите служители са подготвени да предоставят актуални данни по всички запитвания и да решат всяко възникнало затруднение. Повече информация относно условията на промоцията клиентите могат да получат на телефон 062 64 28 86 и 062 60 31 73, на електронен адрес [email protected] или на място в центъра за обслужване на клиенти на адрес гр. Велико Търново, ул. „Никола Габровски“ №71А, всеки работен ден от 9:00 до 16:00 ч.“, заяви инж. Димитров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *