Водещи новиниСпорт

TarnovoRuns честити 2023 със 17- километров Новогодишен поход

TarnovoRuns организира първото събитие през Новата 2023 година- традиционния Новогодишен поход в красивите местности над Велико Търново. Инициативата вече за седма поредна година радва жители и гости на старата столица, като този път се включиха точно 121 души – от малки до големи, дори и чужденци.
Началото по традиция бе от площада пред Царевец, след което групата се отправи към Владишкия мост, откъдето всички заедно си честитиха Новата година. После 17- километровият поход продължи през Ксилифор, Арбанаси и Петропавловския манастир, за да завърши отново пред Царевец. На Ксилифор пък имаше кратка почивка, по време на която се извиха кръшни хора.
“Как започна нашият Новогодишен поход? Преди 7 години, та чак и до днес, винаги има въпроси и шегички “Никой няма да дойде? Как така баш на 1-ви?” Оказа се обаче, че хората копнеят за повече движение, за бодро и здраво начало на годината си. И вече 7 години без прекъсване ние се събираме за разходка в първите часове. През 2017-та се събрахме само шепа хора, но от тогава насам стотици щастливи хора се присъединиха в първия ден на годината. Точно 121 потеглихме днес. Чакат ни още 365 дни за движение и здраве”, заяви организаторът на похода Калин Василев.

One thought on “TarnovoRuns честити 2023 със 17- километров Новогодишен поход

  • От вас трябва да се поучат стари и млади, хората трябва да разберат, че здравето ни е в нашите ръце. Когато организма акумулира , е трудно с хапчета да се елиминира всичко акумулирано.
    Честита Нова година. Много успехи и последователи. Дано ви последва цяла България.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *