Местни избори 2023

Михаил Михалев, водач на листата на „БСП за България“

Защо политическите ни опоненти имат нужда от такава реклама

 

„Защо политическите ни опоненти имат нужда от такава мащабна реклама, защо цяло Велико Търново е тапицирано с билбордове, реклами, дори спирките на градския транспорт не са пощадени“, пита водачът на листата на „БСП за България“ Михаил Михалев.

По думите му много от политическите сили са вложили хиляди левове, за да се рекламират един месец преди изборите.

„Има билбордове на едни и същи хора, които са сложени на разстояние от няколко метра. Явно техните наематели са притеснени, че великотърновци не ги разпознават. Ние от БСП имаме само няколко и поръчваме плакати не за да се рекламираме, а за да покажем на хората кой номер сме в бюлетините“, категоричен е Михалев.

По думите му с похарчените пари политическите опоненти на БСП са можели да построят цяла детска градина или да асфалтират някои от разбитите улици в старата столица или в населените места.

„Щом някои от политическите ни опоненти са готови да похарчат за кампанията стотици хиляди левове, значи са убедени, че след изборите ще успеят да си ги възстановят. Затова е важно избирателите да мислят трезво на 29 октомври“, споделя Михалев.

„БСП за България“ е с номер 1 в бюлетините за кандидат за кмет на общината, кандидати за общински съветници и кандидати за кметове на населени места.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *