Водещи новиниОбщество

Селски кмет намесен в секс скандал

Той към 22-годишна: „Ти си супер красива. Искам да общуваме“

 

ВЕЛИКОТЪРНОВСКОТО СЕЛО РУСАЛЯ СЕ ТРЕСЕ ОТ СЕКС СКАНДАЛ.

Теодор заедно с жена му и детето им

22-годишна майка не смее да излезе от дома си, след като получила неприлично предложение от кмета Сашко Начев, заяви преди „Борба“ мъжът на потърпевшата Теодор Буюклиев. Казусът ще бъде поставен за разнищване пред прокуратурата в старата столица за злоупотреба със служебно положение.

Действието се развива на 10 юни, след като в неделя жената била секретар в СИК Русаля.

„Кметът на Русаля Сашко Начев вика жена ми в заведение в центъра на Велико Търново, за да му предаде копие от изборен протокол. Тя отива заедно с детето ни, което е на годинка. Той я приканва да си поръча храна и да остане, но тя му отговаря, че не иска и е дошла само да му предаде копието.

Кметът обаче я задържа под претекст, че иска да говори за нещо с нея.

Жена ми го пита дали става дума за работни ангажименти, но той отвръща, че иска да се виждат и да се чуват по-често. Пипал я по краката и ръката, искал да вземе детето. Пуска сексуални намеци“, разказа Теодор.

Потърпевшата е направила запис на телефона си на целия разговор с кмета, защото преди да тръгне за срещата, е споделила с баща си, че има съмнения около намеренията на управника, а той на свой ред я посъветвал да вземе мерки.

„Тя се забави 15 минути и аз й се обадих. Сподели ми какво се случва и веднага отидох на място, за да поискам сметка на кмета за гнусното му поведение. Пуснах му записа, той се разтрепери и си замина.

В селото се говори, че е притеснявал и други жени. 

Сашко Начев

Въпреки че жена ми е пълнолетна, не смятам, че е нормално поведението му“, категоричен е Буюклиев.

По думите му след скандалния случай планират да се преместят в друг техен имот в Плаково, където в момента върви ремонт.

Теодор подготвя жалба в Районна прокуратура – Велико Търново, и призовава, ако има и други жени, които са попаднали в подобна ситуация с кмета на Русаля, да се свържат с него. Междувременно Буюклиев е пуснал част от записа в Тик Ток, за да насочи вниманието на обществеността към казуса.

Потърсихме за коментар Сашко Начев.

„Това е постановка, за да бъда дискредитиран, да ми очернят името!

Не съм направил нещо нередно, нищо извън нормите. Не съм имал никакви взаимоотношения с жената“, отговори той.

Заяви, че няма спомен да я е канил в заведение в центъра на Велико Търново.

„Нека да извадят други доводи срещу мен. Не искам да коментирам повече“, допълни кметът.

Сашко Начев е начело на Русаля от 2003 година. Той е и председател на църковното и читалищно настоятелство в селото.

Галина ГЕОРГИЕВА

10 thoughts on “Селски кмет намесен в секс скандал

 • Има живот в това село. Щом кмета налита. Във ВТУ налита само о.з. полк. професор Камарашев.

  Отговор
 • И я ми кажете какъв е проблема. Въпросната дама има ли 18 г.- да! На всеки пълнолетен могат да се отправят предложения, аз не виждам проблем. А ако има “моми” завиждащи, моля да се обадят на кмета. Няма лошо!

  Отговор
 • в-к Борба, вие журналисти ли сте или махленски клюкари?
  Имате ли ТРИ НЕЗАВИСИМИ източника за тази новина?
  А ако нямате – защо няма позицията и на кмета…
  хептен удряте дъново

  Отговор
  • Публикацията съдържа и позицията на г-н Начев – „Това е постановка, за да бъда дискредитиран, да ми очернят името! Не съм направил нещо нередно, нищо извън нормите. Не съм имал никакви взаимоотношения с жената“, отговори той.Заяви, че няма спомен да я е канил в заведение в центъра на Велико Търново. „Нека да извадят други доводи срещу мен. Не искам да коментирам повече“

   Отговор
   • Благодаря за корекцията – аз така и не четох до края, просто се смях 😀
    И пак да кажа – 90% от хората правят като мен, четат само заглавието и първите абзаци.
    С какви факти твърдите че има “СЕКС” и то скандал?
    Вие така ли говорите на децата си? Ела да те изнасля, пардон – много си хубава :))
    Пълно падение, а най-страшното е че не го осъзнавате.
    За да напишеш нещо, ОСОБЕНО заглавие, то трябва да си убеден в него.
    Защо не написахте просто “Селски кмет е обвинен несправедливо в сексуално посегателство” 😉
    Абе важното е да сме живи и здрави

 • Селски нерез тип Харви Уайнстийн. Браво на Борба!!! Коментарите са от подчинени на кмета. Пожелавам им техните дъщери да ги щипят и барат без разрешение, да видя дали тогава ще се хвърлят така на амбразурата. Момичето със семейството си, от една страна, и палавия кмет – от друга. На кого ли да повярваме? Защо от Борба не написаха за кмета на друго село това – ами защото няма основание. Три източника искат коментаторите. Откъде три? Тя, детето и кмета са били. Освен някоя сервитьорка да потвърди, че е задявана също…

  Отговор
 • Таз газета-“Борба” стана втори тоалетен вестник- четеш и бършрш! Мъжът на потърпевшата може да съди кмета само за това, че лъже- каза на жена му че е красива 🙂

  Отговор
 • Заяви, че няма спомен да я е канил в заведение в центъра на Велико Търново.Това е най удобното измъкване, на което ще те научи и най калпавия адвокат. Не че не е я поканил, ама като не помни човека,какво да прави. После пък ще се окаже че записа е фалшив – то в Русаля като няма какво да прави човек току седне да си спретне някое компроматче, ей тъй, за разнообразие. А на Буюклиев да напомним, че на такива мераклии може и по друг начин да се реши проблема, ама като не му стиска на човека какво да се прави.

  Отговор
 • Излизам с името си в коментарите заради онези “аватари”, които са коментирали критично статията в “Борба”. Казвам се Иван Божков и живея в с.Русаля. Познавам Сашко Начев. Познавам и засегнатото момиче. Както се казва, то е момиче от нашето село. Уважително и скромно дете (за мен и други русалчани). Свързано е със селото от поколения. И баба му и дядо му живеят тук и са уважавани хора. Отраснала е пред очите ни. Не си мислете, че е някаква безпомощна и недоучена домакиня. Напротив, израстна като интелигентна, образована и трудолюбива млада жена. Създаде семейство и има малко детенце. Тя е от задружна фамилия, съставена от успешни хора, които си помагат постоянно и живеят по законите на традиционната българска нравственост. Имат висок морал. А Сашко Начев…? Тоя тиквеник се довлече в Русаля, някъде около 2000 г. Дойде като арендатор на тепавицата в селото, която в последствие присвои по криминален начин.(Ако “Борба” иска ще и предоставим светлина в тази посока). Тиквеника Начев първоначално спечели кметските избори от квотата на НДСВ и след първият си мандат е несменяемия човек н ГЕРБ в селото. Но в случая политическите му пристрастия нямат никакво отношение. Става дума за един прост човек, с фалшиво образование и вредни наклонности. Публична тайна в селото е че същия “приласкава” разни баби и подчинените си от администрацията на кметство Русаля. Пияндур който не може да състави и едно изречение. Крадлив измамник, който съвсем наскоро присвои поредните общински хиледарки за мним ремонт на читалищния площад. Същите средства са отпуснати и на съседното с.Хотница, където кмета също е от ГЕРБ. Но разликите са видимо фрапиращи. Който иска може да види с очите си. Сашко Начев (за личното му име не се употребява умалителна форма, така го е кръстила майка му сякаш е предчувствала, че ще му трябва доживотно оправдание) няма дори дом в Русаля, въпреки че е купил няколко къщи, които са пълна разруха. Никой не го е виждал със съпруга или приятелка поне. Дали е педал, не знам, но не бих се учудил. Спи често в кметството, след като миналата година му изгоря тепавицата, която по документи не е негова, естествено. Това е пряко нарушение (спането) на Изборния кодекс. В кметството, което е иначе модерна сграда същия е затапил тоалетните и ходи във външен кенеф без врата дори…. Ще спра до тук а вие си правете изводите.

  Отговор
 • Добре де, тя не е на 15, казва му “Не”.. какви са тия драми.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *